Ağır bir yönetim sağolasınekonomi orta düzey askere herkes 4.sınıfa geldiğinde gidicek 1 sene eğitim alıcak askerde sonra okulunu okuyacak lise sona kadar sonra ister üniversite okuyacak ister askerde 4 sene vatanına hizmet vericek daha fazlada verebilir askerliğini yapmıyan sınır dışı edilecek yönetimde oylama ama son kararı vatanını düşünen 10 kişilik ekip vericek anneler babalar çalışacak kahveler kapatılacak siyaset ortadan kalkacak ( yada savaşlar devam edecek )
ardından herkes her a devletine evi arabası fiyatından baya bir miktar az vergi vericek okullarda öğretmene saygısızlık ortadan kalkacak yapan hapise atılacak öğretmenlere belirli haklar verilecek öğretmen veliden değil veli öğretmenden korkacak şiddet yasaklanacak asker ve polis dışında kimsee silah verilmeyecek üretilmeyecek bir bayrak olacak kanın kırmızısı özgürlüğün beyazı ülke türkiye olacak 10 kişi evlenmemiş çocuğu olmayan kişiler olacak kesinlikle 30 yaşını geçmiş olucaklar oylama neredemi gerekli olucak ? büyük bir karar alınacağında propakanda yasaklanıcak televizyonda kategorisine göre kanal olucak bilgisayar oyunlarında şiddet yasaklanacak herkes bir programa uyacak mesela herkes kitap okumak zorunda tutulacak nedenmi ? ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede okuma bilmeyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz ve büyüklerimiz var 4 sene okuyup 1 sene askere gidip lise son sınıfa gelene kadar okuyup ister 4 sene vatanına hizmet ister üniversitede eğitim alınacak rütbeler eğitim durumuna göre belirlenecek sosyal medya olarak sadece 1 site olacak ordada düzgün içerik paylaşmayanlar acımadan banlanıcak küfür kalkacak tdkda ve her yerde küfür eden 1 ay hapise gidecek hapisanelerde terapiler uygulanacak suçlulara eğitim verilecek kim bilir belki ilerde 10 kişi onlardan asker yapar ve askeri okullar geri açılıcak ! teşekkür edersen mutlu edersin @Baayaz
Ha a.koyim sen çok eğitimlisin yazım kurallarını yiyip yutmuşsun. Bir kere senin kurduğun devleti orada yaşayan insanları askerlerini *******. Adama bak devlet değil 80 milyonluk ordu kuruyor. 4 sene askerlik nedir, sen nerenin piece or useless shitisin ? 4.sınıfa giden çocuğa asker eğitimi veren beynini gibeyim senin.ekonomi orta düzey askere herkes 4.sınıfa geldiğinde gidicek 1 sene eğitim alıcak askerde sonra okulunu okuyacak lise sona kadar sonra ister üniversite okuyacak ister askerde 4 sene vatanına hizmet vericek daha fazlada verebilir askerliğini yapmıyan sınır dışı edilecek yönetimde oylama ama son kararı vatanını düşünen 10 kişilik ekip vericek anneler babalar çalışacak kahveler kapatılacak siyaset ortadan kalkacak ( yada savaşlar devam edecek )
ardından herkes her a devletine evi arabası fiyatından baya bir miktar az vergi vericek okullarda öğretmene saygısızlık ortadan kalkacak yapan hapise atılacak öğretmenlere belirli haklar verilecek öğretmen veliden değil veli öğretmenden korkacak şiddet yasaklanacak asker ve polis dışında kimsee silah verilmeyecek üretilmeyecek bir bayrak olacak kanın kırmızısı özgürlüğün beyazı ülke türkiye olacak 10 kişi evlenmemiş çocuğu olmayan kişiler olacak kesinlikle 30 yaşını geçmiş olucaklar oylama neredemi gerekli olucak ? büyük bir karar alınacağında propakanda yasaklanıcak televizyonda kategorisine göre kanal olucak bilgisayar oyunlarında şiddet yasaklanacak herkes bir programa uyacak mesela herkes kitap okumak zorunda tutulacak nedenmi ? ülkemizde dahil olmak üzere birçok ülkede okuma bilmeyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz ve büyüklerimiz var 4 sene okuyup 1 sene askere gidip lise son sınıfa gelene kadar okuyup ister 4 sene vatanına hizmet ister üniversitede eğitim alınacak rütbeler eğitim durumuna göre belirlenecek sosyal medya olarak sadece 1 site olacak ordada düzgün içerik paylaşmayanlar acımadan banlanıcak küfür kalkacak tdkda ve her yerde küfür eden 1 ay hapise gidecek hapisanelerde terapiler uygulanacak suçlulara eğitim verilecek kim bilir belki ilerde 10 kişi onlardan asker yapar ve askeri okullar geri açılıcak ! teşekkür edersen mutlu edersin @Baayaz
Aynen 4 senelik biraz fazlaHa a.koyim sen çok eğitimlisin yazım kurallarını yiyip yutmuşsun. Bir kere senin kurduğun devleti orada yaşayan insanları askerlerini *******. Adama bak devlet değil 80 milyonluk ordu kuruyor. 4 sene askerlik nedir, sen nerenin piece or useless shitisin ? 4.sınıfa giden çocuğa asker eğitimi veren beynini gibeyim senin.
harbiden ne yaptın sen terör örgütümü kuruyorsun 10 yaşındaki çocuğa askerlikmi vereceksin?ekonomi orta düzey askere herkes 4.sınıfa geldiğinde gidicek 1 sene eğitim alıcak askerde sonra okulunu okuyacak lise sona kadar sonra ister üniversite okuyacak ister askerde 4 sene vatanına hizmet vericek daha fazlada verebilir askerliğini yapmıyan sınır dışı edilecek yönetimde oylama ama son kararı vatanını düşünen 10 kişilik ekip vericek anneler babalar çalışacak kahveler kapatılacak siyaset ortadan kalkacak ( yada savaşlar devam edecek )
Ha a.koyim sen çok eğitimlisin yazım kurallarını yiyip yutmuşsun. Bir kere senin kurduğun devleti orada yaşayan insanları askerlerini *******. Adama bak devlet değil 80 milyonluk ordu kuruyor. 4 sene askerlik nedir, sen nerenin piece or useless shitisin ? 4.sınıfa giden çocuğa asker eğitimi veren beynini gibeyim senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?