- Yasaklandı
-
Koury Kouna' Alıntı:Helal olsun kardeşim yani böyle birşey görmek gururlandırıcıBaşarılarnının Devamını Dilerim ..
BozkurtTeam' Alıntı:dosya.tc eski scripti ile Dosya.pro nun Html kodlarını cssi felan birleştirmişsin büyük başarı <3
FedreanDS' Alıntı:Senin mi benim mi?
BozkurtTeam' Alıntı:dosya.tc eski scripti ile Dosya.pro nun Html kodlarını cssi felan birleştirmişsin büyük başarı <3
IBERKAYBEYI' Alıntı:Gayet Başarlılı Bi Çalışma OLmus güzel
BozkurtTeam' Alıntı:[quote pid='519052' dateline='1488011169']
İşi Sökmüşsun
Anlamadığım Bişi War Dosya.pro Nun Bir admin Paneli Varmı Beni Meraka Soktu kendim Bir Admin Paneli eklsemde Bilemiorum
Bende Zaten Admin.php Şeklinde Eklemedim Ki Başkaları Admin Giriş Bölümüne GitmesinHileYapak' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:[quote pid='519052' dateline='1488011169']
İşi Sökmüşsun
Anlamadığım Bişi War Dosya.pro Nun Bir admin Paneli Varmı Beni Meraka Soktu kendim Bir Admin Paneli eklsemde Bilemiorum
dosyanet.tk buraya bi baabilirsin zamanında İyi çalmıştım dosya.prounun html kodlarını
Hee aslında bu scriptlerin admin panelleri ollur ama dosya.pro bunu ilmiş yani admin.php yi siliyosun Admin panelin olmuyo bu kadar basit
BozkurtTeam' Alıntı:Bende Zaten Admin.php Şeklinde Eklemedim Ki Başkaları Admin Giriş Bölümüne GitmesinHileYapak' Alıntı:dosyanet.tk buraya bi baabilirsin zamanında İyi çalmıştım dosya.prounun html kodlarını
Hee aslında bu scriptlerin admin panelleri ollur ama dosya.pro bunu ilmiş yani admin.php yi siliyosun Admin panelin olmuyo bu kadar basit
Şifrelenmiş olsada
nerden satın aldınHileYapak' Alıntı:
HileYapak' Alıntı:Şahsen Bir Sonraki MhLoder Dosyasınıda sitemde Görmek İsterim
FedreanDS' Alıntı:Senin mi benim mi?
LeftSpace' Alıntı:HileYapak' Alıntı:Şahsen Bir Sonraki MhLoder Dosyasınıda sitemde Görmek İsterim
Bundan sonra dosya yükleme sitelerinde olmayacağı için loader malesef xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?