Seçkin Üye
Vuruşlara ses efekti eklemiştim fakat uykusuzluktan beynim akmıştı, her vuruşa ses efeklerini eklemeyi bitirdiğimde bu sefer onların senkronizasyonu uymamıştı. Uykusuzluğa daha fazla dayanamayıp ses efektlerini sildim, teşekkür ederim.Traslation geçişleri kesilmiş videoyu tekrar keserek ekleniyir bunuda kendin video üzerinde pürüzsüz geçiş haline getirmen saatler aldırıyor insana
Bence sahneler müziğe göre çok uyumlu olmuş fx leri ve anlamsız olan motion blurları video efeklerinde bende sevmiyorum dostum valorant editi yapıyorsun efekt koyuyorsun,motion blur yapiyorsun olsn vidoyu da iyice bozuyor yavaşlamalarda
Ama vuruşlara güzel bir ses efekti gidermiş diye düşündüm en azindan videoda vuruşlardaki yerlere ses hissi vererek youtube da daha çekici bir video elde edersin
After effeckts de ses efektt yerlerini biraz oturmak zordur bunun için ben capcut kullaniyorum dostum hem daha pratik hemde after effects gibi aradığımı bulabiliyorum capcuttaVuruşlara ses efekti eklemiştim fakat uykusuzluktan beynim akmıştı, her vuruşa ses efeklerini eklemeyi bitirdiğimde bu sefer onların senkronizasyonu uymamıştı. Uykusuzluğa daha fazla dayanamayıp ses efektlerini sildim, teşekkür ederim.
Hayır zor demiyorum tam tersine senkronizasyon kolay ama dediğim gibi uykusuzluktan beynim akmıştı uykusuz olmasam onları tekrardan senkronize ederdim(Zaten uykusuz olmasam senkronizasyonda bir sıkıntı çıkmazdı).After effeckts de ses efektt yerlerini biraz oturmak zordur bunun için ben capcut kullaniyorum dostum hem daha pratik hemde after effects gibi aradığımı bulabiliyorum
Yapabiliyirsan benim youtube videom gibi arka planda ses efekti ile vuruşları sekronize edebilirsinHayır zor demiyorum tam tersine senkronizasyon kolay ama dediğim gibi uykusuzluktan beynim akmıştı uykusuz olmasam onları tekrardan senkronize ederdim(Zaten uykusuz olmasam senkronizasyonda bir sıkıntı çıkmazdı).
Anılar depreşti resmen
Teşekkür ederim, buyur;Montaj açısından gelişeceksindir orasını bir kenara koyuyorum gerçekten warzone'u güzel oynuyorsun tebrik etmek lazım o sniper bende de var loadout'u belki bi ara paylaşabilirsen çok sevinirim eline sağlık bu arada video çok tatlı olmuş
Teşekkür ederimeline sağlık reis
Lobiden lobiye değişir aslındaizlerken gaza geldim oyuna gireyim de yerden kaldırmasınlar beni
TeşekkürlerBiraz Görsel Efekt Eklemeni Öneririm Ve Geçişlerde Şarkıda Sert Bir Geçiş Olduğu İçin Geçiş Animasyonunu Sert Birşey Yapabilirdin Ve En Önemlisi Yavaş Hareket Ettiğin Yerlerde Müziğin Sesini Kısıp Adamı Öldürünce Fullersen Bayağı Tatlı Olur İyi Forumlar...
Herkes birbirinin aynısını yapıyor oralardakankam editör sunucularına gir discordda ve telegramda. emin ol kafa dengi birini buldun mu efsane olursun
谢谢这个操作太酷了,我也要这么流畅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?