e yi yükseltsen daha iyi olur kişiye göre değişir oynayış tarzını tam bilmediğim için eşya olarak dinçleştirici aytaşı ve başmelek asası rylinanın kristal asası kafi gibiBaşlıktada Belirrtim 20 gündür oynuyorum ama pek öğrenemedim yeni başladım henüz oyuna.
en sevdiğim şeyde supp olmaktır her oynadığım oyunda böyle sanırım bu yuzden ilgimi çeken karakter Seraphine oldu
Ne Gibi Eşyalar Alıp Başlamam Lazım bu gibi şeyleri söylerseniz iyi olur
mesela ben ilk w yi yükseltiyorum bu iyimi kötü mü?
kanka cok calısmana gerek yok bi kac gunden sonra alısıyosynBaşlıktada Belirrtim 20 gündür oynuyorum ama pek öğrenemedim yeni başladım henüz oyuna.
en sevdiğim şeyde supp olmaktır her oynadığım oyunda böyle sanırım bu yuzden ilgimi çeken karakter Seraphine oldu
Teşekkürlere yi yükseltsen daha iyi olur kişiye göre değişir oynayış tarzını tam bilmediğim için eşya olarak dinçleştirici aytaşı ve başmelek asası rylinanın kristal asası kafi gibi
ilk fightlar için müsibet iksiri
Deneyeceğim Teşekkür EderimBlitz ya da U-GG kullanabilirsin. Blitz daha kolay bir tasarıma sahip.
Alacagın itemleri rünleri otomatik ayarlıyor.
evet ama satın alma menüsünü henüz öğrenemedim o yuzdenkanka cok calısmana gerek yok bi kac gunden sonra alısıyosyn
demeyi unutmusum can iksiri biliyorsundur diye söylemedim de can iksiri de almalısınTeşekkürler
Post automatically merged:
Deneyeceğim Teşekkür Ederim
He alıyorum onları ama yükseltme felan yapılıyormuş onları öğrendim şimdidemeyi unutmusum can iksiri biliyorsundur diye söylemedim de can iksiri de almalısın
blitz kullanıabilirsin oldukça kullanımı rahattır tavsiyem ücretsizdeBaşlıktada Belirrtim 20 gündür oynuyorum ama pek öğrenemedim yeni başladım henüz oyuna.
Deneyeceğim Baktım videolarına felan gerçekten güzelmişblitz kullanıabilirsin oldukça kullanımı rahattır tavsiyem ücretsizde
onu kavrayınca rahatlıcam zaten galibaFarklı bot lane eşleşmelerinde ne tarz oynaman gerektiğini ve hangi buildi çıkman gerektiğini anlamak lazım önce. Ondan sonrada seraphine oynayan kişilerin videolarını izleyip kendin pratik yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?