Onaylı Üye
Sürümle alakalı olabilir hile 1909 sürümünde çalışıyor. Sürümünüzü öğrenmek için başlat- ayarlar -sistem - hakkında kısmından bakabilirsiniz.
kanka 2004 yazıyor sürüm bende geçen ara sıra oluyodu wolftü durduruldu diyodu bi kaçdefa denedikten sonra oluyodu çözümü yokmu yaaaaaaBuradaki sürümünüzü denetleyene tıklayınız link bıraktım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1909 sürümün bulunduğu bir format cd hazırlayabilirsin çözüm yok başka. Hile 2004 desteklemiyor bundan dolayı böyle hatalar oluşuyor.kanka 2004 yazıyor sürüm bende geçen ara sıra oluyodu wolftü durduruldu diyodu bi kaçdefa denedikten sonra oluyodu çözümü yokmu yaaaaaa
kanka 2004 yazıyor sürüm
o nasıl oluyo team viewer den olurmu sen yardım etsen ama format mı atcaz pc ye1909 sürümün bulunduğu bir format cd hazırlayabilirsin çözüm yok başka. Hile 2004 desteklemiyor bundan dolayı böyle hatalar oluşuyor.
format atman lazım yeni sürüme güncelleme ile geçtiysen kurtarma seçeneklerden dönebilirsin win10 old klasörü oluyor c de onu silmediysen geri dönersin veya siteden indireceksin seçenek geliyor diyenler var ama ben denemedim zati 2004 e de geçmedimo nasıl oluyo team viewer den olurmu sen yardım etsen ama format mı atcaz pc ye
abi çok garışıkformat atman lazım yeni sürüme güncelleme ile geçtiysen kurtarma seçeneklerden dönebilirsin win10 old klasörü oluyor c de onu silmediysen geri dönersin veya siteden indireceksin seçenek geliyor diyenler var ama ben denemedim zati 2004 e de geçmedim
nasıl yapcam söyle bidaha detaylı ama çünkü kararı verdim pc zaten eski format lazım atcam söyle nasıl yapcazformat atman lazım yeni sürüme güncelleme ile geçtiysen kurtarma seçeneklerden dönebilirsin win10 old klasörü oluyor c de onu silmediysen geri dönersin veya siteden indireceksin seçenek geliyor diyenler var ama ben denemedim zati 2004 e de geçmedim
kanka ben sürüme baktım winver komutuyla bak son sürümmü burda 2004 yazıyo bakformat atman lazım yeni sürüme güncelleme ile geçtiysen kurtarma seçeneklerden dönebilirsin win10 old klasörü oluyor c de onu silmediysen geri dönersin veya siteden indireceksin seçenek geliyor diyenler var ama ben denemedim zati 2004 e de geçmedim
yanigereksinimlerin doğru olup olmadığını kontrol edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?