Uzman Üye
ses kartından bro bende laptop kullanıyorum mikrofon için ses kartı aldım takına hem ses cızırtılı geliyo hem cızırtılı gidiyoO problemi bende yasıyorum ya kulaklığıma geliyor ses anlamsız bir şekilde çözemedim.
kulaklık mıkrafonlu dostum gırısıde elıme yakın yer degıstırmem cagre etmıyorjak girişinde sıkıntı olabilir kulaklığınız mikrofonlumu yoksa laptopun mikrofonumu
pekı bu bızım yapabılcegımız bırsey degıl dımı tamırcıyemı goturmek gerek ?ses kartından bro bende laptop kullanıyorum mikrofon için ses kartı aldım takına hem ses cızırtılı geliyo hem cızırtılı gidiyo
discordda desibel ayarını cızırtı gitmicek dereceye ayarla belki sorunun öyle çözülebilirGençlik peşin peşin söyliyim ayarlar da sunu yap filan denedım olmuyor. dızustune usb kulaklık baglı mıkafonlu dıscort yada baska bır yerde ses verdıgımde sesım aşırı derecede cızırtılı gıdıyor. garıp olanda sol elım ctrl ve alt tusu altındakı boslugun uzerındeyse sesım az cızırtılı ama elımı cektıgımde kıyamet alamet karsı taraf ıcın. baska kulaklıkta denedım aynı acaba ses kartıylamı alakalı yoksa baska bırseymı ? yasıyan olmamıstır herhalde
Gençlik peşin peşin söyliyim ayarlar da sunu yap filan denedım olmuyor. dızustune usb kulaklık baglı mıkafonlu dıscort yada baska bır yerde ses verdıgımde sesım aşırı derecede cızırtılı gıdıyor. garıp olanda sol elım ctrl ve alt tusu altındakı boslugun uzerındeyse sesım az cızırtılı ama elımı cektıgımde kıyamet alamet karsı taraf ıcın. baska kulaklıkta denedım aynı acaba ses kartıylamı alakalı yoksa baska bırseymı ? yasıyan olmamıstır herhalde
usb girişli dostum bildigimiz laptopknka kulaklık girişi nasıl bendede vardı aynı sıkıntı
usb girişli dostum bildigimiz laptop
jax giriş diyorsan o var ama benim kulaklığım usb girişlikulaklığın kablosunda mikrofon kablosuda var mı
Post automatically merged:
kulaklık ve mikrofon için ayrı delikler yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?