- Yasaklandı
-
Banlı Üye
knk soyle diyeyim morphvox pro açıyorum cs 1.6 girince karsıya sesin gitmesini saglayan mic morphvox pro açınca kapanıyor sorun o isteAga Sorunu Daha Düzgün Yazarmısn
Hmm Aga Hiçbir Zaman Ses Programı Kullanmadım Bilemedimknk soyle diyeyim morphvox pro açıyorum cs 1.6 girince karsıya sesin gitmesini saglayan mic morphvox pro açınca kapanıyor sorun o iste
Ses Ayarları : Woman/Kadın : 0.49 0 91 Man /Erkek : 0.58 0.03 96bendede setup failed dio tam bozdum qwE:qwe kadın sesini atarmısınız bide
o nası olucak knk seçebiliyormuyuz onucs 1.6 ses ayarından morphox un mıc ını sec
nası ayarlıcam knk soylermisinAyarlardan ayarlaman lazım 2 sinide
sildim belki oyunyöneticisindendir dedim gittim steamdan cs aldım yine aynı ayarlar nası ypaılıyo bilemiyorumİnternette ayarlarının var olduğunu biliyorum reis. Her ikisininde ayarını yap eğer olmazsa cs yi sil ve tekrar yükle. İyi Günler
Valla bilmeyiorum reis nasıl oldu bi fikrim yok bende oluyordu jailbreakda konuşuyorduk ordaki millete sor veya clowfish bulsildim belki oyunyöneticisindendir dedim gittim steamdan cs aldım yine aynı ayarlar nası ypaılıyo bilemiyorum
clonwhis kotu agaValla bilmeyiorum reis nasıl oldu bi fikrim yok bende oluyordu jailbreakda konuşuyorduk ordaki millete sor veya clowfish bul
kötü olup olmadıpını bilmiyorum bro ben sadece fikir veriyorum iyi forumlar.clonwhis kotu aga
aynen kayıt aygıtlarından orda screem bee isaretlidir hrlde isaretlediysen onun çalısmasını saglayan bi mikrofon aygıtı daha vardır pc ye ait veya senin mikrofonun ait bi aygıt o aygıta sag tıkla özellikler düzeyler de ordaki bası 12 yap ve mikrofonun seviyesini 35 40 fln yapcızırtılı geliyor ya karşıya onu çözümü varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?