Seçkin Üye
Windows güncellemesi varsa yapın, Driveri Manual Olarak Bulup Kurun Ve Tekrar DeneyinDriver booster ile yükledim driver'ı realtek yöneticisi falan gözüküyor güzel çalışıyor mikrofon kısmında gürültü tutma falan geliştirmeler kısmıda açık ama bişey oluyor böyle 1 2 gün geçmeden geliştirmeler kısmı gidiyor mikrofon sesi falan azalıyor bozuluyor çıldırcam hep oluyor bu napmam lazım
Windows güncellemesi varsa yapın, Driveri Manual Olarak Bulup Kurun Ve Tekrar DeneyinDriver booster ile yükledim driver'ı realtek yöneticisi falan gözüküyor güzel çalışıyor mikrofon kısmında gürültü tutma falan geliştirmeler kısmıda açık ama bişey oluyor böyle 1 2 gün geçmeden geliştirmeler kısmı gidiyor mikrofon sesi falan azalıyor bozuluyor çıldırcam hep oluyor bu napmam lazım
Benimde hoparlörüm gitti hala gelmiyor ya hoparlörüm yada pc ses kartı gitti windows ile alakalımı acabaDriver booster ile yükledim driver'ı realtek yöneticisi falan gözüküyor güzel çalışıyor mikrofon kısmında gürültü tutma falan geliştirmeler kısmıda açık ama bişey oluyor böyle 1 2 gün geçmeden geliştirmeler kısmı gidiyor mikrofon sesi falan azalıyor bozuluyor çıldırcam hep oluyor bu napmam lazım
bana sorarsan fazla uğrasma tanıdığın bir bilgisiyarcıya götürDriver booster ile yükledim driver'ı realtek yöneticisi falan gözüküyor güzel çalışıyor mikrofon kısmında gürültü tutma falan geliştirmeler kısmıda açık ama bişey oluyor böyle 1 2 gün geçmeden geliştirmeler kısmı gidiyor mikrofon sesi falan azalıyor bozuluyor çıldırcam hep oluyor bu napmam lazım
olay mikrofonun geliştirmeler kısmının gitmesi ve karşıya giden sesin azalması driver bozulmamışken 10db bass ile sesim çok iyi gidiyor driver bozulunca 10db bass la sesim çok az geliyor default driver yükledim sitesinden bakıcaz artıkkulaklıkla lgılı bı sorun olabılır
Driverı Manual Olarak Bulup Kurmayı Dene Dostumolay mikrofonun geliştirmeler kısmının gitmesi ve karşıya giden sesin azalması driver bozulmamışken 10db bass ile sesim çok iyi gidiyor driver bozulunca 10db bass la sesim çok az geliyor default driver yükledim sitesinden bakıcaz artık
sorun çözüldüde 1 2 gün geçsin bakalım sonra konuyu kitlersinSorunun Çözüldü Mü Dostum
bu arada supportluk hayırlı olsun yakışmış <3Driverı Manual Olarak Bulup Kurmayı Dene Dostum
Sorun Devam Ederse Özelden Ulaşabilirsiniz Konuyu Kitliyorum.sorun çözüldüde 1 2 gün geçsin bakalım sonra konuyu kitlersin
Post automatically merged:
bu arada supportluk hayırlı olsun yakışmış <3
okeSorun Devam Ederse Özelden Ulaşabilirsiniz Konuyu Kitliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?