grundig kardeşim grundig arçelikten alındığı için öylearcelik anakart mı var kanka
neyse
driver boster ile ses sürücüsünü güncellemeyi dene
olmazsa realtec
ses aygıtı arızalanmıştır
sonuçta arçelik
kanka telefona takınca takır takır çalışıyo hoparlör ve kulaklıkİlk olarak hoparlörlerinin doğru şekilde bağlı olduğundan emin olmalısın hoparlörlerin her bir kablosunun doğru bir şekilde takılı olduğundan emin olun ayrıca hoparlörlerin ses seviyesi ayarlarını kontrol etmek de faydalı olabilir ses sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol etmek de iyi bir fikirdir bilgisayarının ses sürücülerinin en son sürümlerini yüklediğinden emin ol bu genellikle bilgisayarının üreticisinin web sitesinde bulunabilir başka bir olasılık ses ayarlarının yanlış yapılandırılmış olması olabilir ses ayarlarını kontrol ederek hoparlörlerin doğru bir şekilde seçilip seçilmediğini ve ses seviyesinin doğru bir şekilde ayarlandığını doğrulayabilirsin son olarak anakartının bir sorun yaşaması da mümkün bunun için anakartı test etmek için bir teknik servise başvurmanı öneririm
arcelik anakart mı var kanka
neyse
driver boster ile ses sürücüsünü güncellemeyi dene
olmazsa realtec
ses aygıtı arızalanmıştır
sonuçta arçelik
O zaman sorununun nedeni muhtemelen bilgisayarının ses ayarlarından kaynaklanıyor olabili bazı bilgisayarlarda varsayılan olarak ses çıkışı hoparlör yerine kulaklık olarak ayarlanabilir bunu kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:grundig kardeşim grundig arçelikten alındığı için öyle
kanka telefona takınca takır takır çalışıyo hoparlör ve kulaklık
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 89579
güzel kardeşim bende biliyorum sesi laptop hoparlörüne vermeyi ve 5+1 e döndürmeyiO zaman sorununun nedeni muhtemelen bilgisayarının ses ayarlarından kaynaklanıyor olabili bazı bilgisayarlarda varsayılan olarak ses çıkışı hoparlör yerine kulaklık olarak ayarlanabilir bunu kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:
1 bilgisayarın sağ alt köşesindeki hoparlör simgesine sağ tıkla
2 açılan menüde "ses aygıtlarını ve ses özelliklerini aç" seçeneğine tıkla
3 açılan pencerede "çalma" sekmesine geç
4 eğer varsa telefon kulaklığı gibi bir cihaz listede gözükecektir bu cihazın varsayılan aygıt olarak ayarlanmış olabileceğinden emin ol eğer aygıt listede yoksa
"yenile" veya "algıla" gibi bir seçenek varsa tıklayarak aygıtı bulmasını sağlayabilirsin
5 aygıtı bulduktan sonra üzerine tıklayarak seç ve "varsayılan aygıt olarak ayarla" seçeneğine tıkla
6 değişiklikleri kaydetmek için "tamam" düğmesine tıkla
bu ayarları yaptıktan sonra ses çıkışı hoparlörlere yönlendirilmeli ve sorun çözülmüş olmalı eğer sorun devam ederse farklı bir ses sürücüsü kurmayı veya bilgisayarını yeniden başlatmayı deneyebilirsin
daha önce bu problemi o bilgisayarda yaşıyor muydun ?arkadaşlar dün akşam yaşadığım bir olay bu. ben 5+1 hoparlör kullanıyorum pc ye taktığımda sesin laptop hoparlöründen bile az geldiğini gördüm. sonra telefon kulaklığını taktım ve onda da az geliyordu ses. acaba ses driveri mi güncellemeliyim anlamadım neden yapar neden oldu yardım eder misiniz.
Anakart : ARCELIK-A.S. GNB-1589-B1-i5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?