Çözüldü ses var görüntü yok (There's voice but no image)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
benim bilgisayarımda csgo oynarken ekran renk yırtılması oluyor daha sonra ise oyun donuyor ve siyah ekran kalıyor sonra ise mause tepki falan gösteriyor ses falan geliyor ama görüntü yok alt+tab yapıyorum masaüstü falan görünüyor sadece oyunda görüntü yok başka oyunlarda denemedim ama sadece oyun oynarken oluyor .ben tv den oynuyorum leptobumun ekranı kırıldığı için 1-2 aydır oynuyorum hiç bir sıkıntı yoktu fakat bugün dediğim olay oldu lütfen yardım ediniz.
(When I play csgo on my computer, the screen tears, then the game freezes and the black screen stays, then the mouse shows a reaction or something sounds, but there is no image, I'm doing an alt + tab desktop or something, just no image in the game, I haven't tried it in other games, but it only happens when playing games. I have been playing on TV since the screen of my laptops has been broken for I have been playing for 1-2 months, there was no problem, but what I said today is please help. )

Çözüm
Selamlar, Bu hatanını çözümü çok basit öncelikle oynadığınız tv ekranı 60hz değildir. Muhtemelen 32-50 hz civarındadır. Oyunda daha fazla fps aldığınız için oyun için yırtılmalara neden oluyor... Peki nasıl çözersiniz bu sorunu?

Öncelikle tv hz oranınızı kontrol edin ardından csgo'yu başlatma seçeneklerine gidip Örnek: "-freq 50 -refresh 50" Kodunu yapıştırın sorun büyük oranda ortadan kalkacaktır.
hello there stalker :v
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sadece CS:Go'da oluyorsa, oyun içi ekran ayarlarına bir bak derim, vertical sync filan açık ise onları kapatıp dene.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece cs de mi oluyor duruma göre değişir ekran kartı sürücü güncelle ve cs grafik ayarlarını güncelle.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, Bu hatanını çözümü çok basit öncelikle oynadığınız tv ekranı 60hz değildir. Muhtemelen 32-50 hz civarındadır. Oyunda daha fazla fps aldığınız için oyun için yırtılmalara neden oluyor... Peki nasıl çözersiniz bu sorunu?

Öncelikle tv hz oranınızı kontrol edin ardından csgo'yu başlatma seçeneklerine gidip Örnek: "-freq 50 -refresh 50" Kodunu yapıştırın sorun büyük oranda ortadan kalkacaktır.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...