jakuzalar gibi mi reisNike marka veya ejder desenli japon tarzı sweatshirt ve t-shirt giyiyorum genelde.
hangi marka ?oversize düz renk modeller veya nasa t shirtler hoşuma gidio
kotonhangi marka ?
artık nıke den bısey alınmaz çok pahalı asırıDeğişiyor kanka Mavi'nin ve H&M oversizeları çok iyi oluyor spor içinse Nike yada Under Armour tercihim genelde
Kanka zaten eskileri giyiyorum ya alamıyorumartık nıke den bısey alınmaz çok pahalı asırı
bende polo seviyorum ama oda çok pahalı oldu artıkKanka zaten eskileri giyiyorum ya alamıyorum![]()
d2q hiç duymadım dostum onun kuması hakkında bılgı verırmısın ve onerırmısın?Nike, Under Armour, D2Q
Under spor için cok güzel bir marka.
Diğerlerinin kumaşını seviyorum.
ucuz hiç bir şey kalmadı ki ülkede malesefbende polo seviyorum ama oda çok pahalı oldu artık
çıplak gezıcek halımız yok varmı aklında marka onerıucuz hiç bir şey kalmadı ki ülkede malesef![]()
D2 dsquared ben t-shirt'lerini alıyorum. Baya rahat ve kumaşı kaliteli öneririm. T-shirtlerimin çoğu bu markadan.d2q hiç duymadım dostum onun kuması hakkında bılgı verırmısın ve onerırmısın?
Trendyolun kendi markası var ucuz onlar olabilir kanka idare eder kalitede en azından ucuz bir de şey var Oksit marka oversizeları falan güzel kaliteliçıplak gezıcek halımız yok varmı aklında marka onerı
Bence nike iyi yaherkese merhaba hangi marka t-shirt giymeyi yada tercih etmeyi seviyosunuz ?
LACOSTE en sevdiğimherkese merhaba hangi marka t-shirt giymeyi yada tercih etmeyi seviyosunuz ?