sevgili ile film izlerken uyuya kalmalık filmler desen daha doğru olabilirBu liste kendi izlediklerimin en fazla beğenip en azına doğru gidiyordur
1- İncir Reçeli
Konusu; bir barda tesadüfen tanışan ve birbirlerine aşık olan kişilerin yaşadığı hüzün dolu aşk anlatılır.
2- Issız Adam
Konusu; tesadüfen bir kitapçıda karşılaşan Alper ve Ada’nın hikayesine odaklanıyor. Alper ve Ada birbirlerinden bağımsız ve oldukça zıt karaktere sahip iki gençtir. Hayatı boyunca aşık olmakdan korkan ve oldukça sorunlu ilişkileri olan Alper Ada’ya aşık olur ve bundan sonra herşey baya değişecektir.
3- Sadece Sen
Konusu; Boksörlüğü bırakmış ve kirli işlerden uzaklaşmış olan karakterimiz bir güvenlik işine girer ve eski güvenlik görevlisini her zaman ziyaret eden görme engelli bir kızın bu sefer Ali'yi ziyaret ederek hikayemiz başlar ve aşkın engeller tanımadığını anlatır.
Bunlar sadece şuan romantizm denilince aklıma gelen filmler kusura bakmayın listeyi kısa tuttum ama şuanlık aklıma gelenler bunlar
eğer sevgilinizle izlerseniz kesinlikle beğenicektir garantisini veririm.
eğer sizinde beğendiğiniz filmler varsa paylaşabilirsiniz
Daha iyilerini izlediysen banada adlarını söyle burdaki kişilerin ve benim işime yararsevgili ile film izlerken uyuya kalmalık filmler desen daha doğru olabilir
Fragmanı izledim çok güzel bir romantik komedi bunu izlerimHolidate öneririm manitayla izlemiştik çok beğendik fragman da bırakayım şuraya
Evde çok rahat oluyor ama mekan olarak sinema ve ev dışında karaoke de izleyebilirsiniz bizim burdaki karaoke işleten yerlerin hepsi izletiyor zamanında orda izliyorduk izlemek istediğimiz filmleriah be abi mekan olsada izlesek keşke
Bu liste kendi izlediklerimin en fazla beğenip en azına doğru gidiyordur
1- İncir Reçeli
Konusu; bir barda tesadüfen tanışan ve birbirlerine aşık olan kişilerin yaşadığı hüzün dolu aşk anlatılır.
2- Issız Adam
Konusu; tesadüfen bir kitapçıda karşılaşan Alper ve Ada’nın hikayesine odaklanıyor. Alper ve Ada birbirlerinden bağımsız ve oldukça zıt karaktere sahip iki gençtir. Hayatı boyunca aşık olmakdan korkan ve oldukça sorunlu ilişkileri olan Alper Ada’ya aşık olur ve bundan sonra herşey baya değişecektir.
3- Sadece Sen
Konusu; Boksörlüğü bırakmış ve kirli işlerden uzaklaşmış olan karakterimiz bir güvenlik işine girer ve eski güvenlik görevlisini her zaman ziyaret eden görme engelli bir kızın bu sefer Ali'yi ziyaret ederek hikayemiz başlar ve aşkın engeller tanımadığını anlatır.
Bunlar sadece şuan romantizm denilince aklıma gelen filmler kusura bakmayın listeyi kısa tuttum ama şuanlık aklıma gelenler bunlar
eğer sevgilinizle izlerseniz kesinlikle beğenicektir garantisini veririm.
eğer sizinde beğendiğiniz filmler varsa paylaşabilirsiniz
Ben Romantik filmleri tercih ediyorum benimkisi bu filmleri sevmiyor ona +18 bol sevişmeli,yalamalı ne kadar fantazi sahnrli film varsa o olacakBen bunların hepsini tek başıma izledim sevgiliniz varsa bol bol hüngür hüngür ağlamalı öpüşmeli bol vakitler geçirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?