Ayrıyız. 7 Nisan'da doğum günü var. Kutlayacağım, eve gelecek. 4 yıl çıktık, hatalarımız oldu. Fotoğrafımıza özel bir pasta yaptıracağım. Pandora aldım. Birkaç şey daha aldım. Sizce barışır mıyız yani çok seviyorum. Anneme söyledim, annem de geldiğinde konuşacakmış onunla. Akıl, fikir verin ya. Şu aşk acısı dinsin artık.
barışmaya barışılır ama eskisi gibi olmuyor 1 kere ayrıldıktan sonra boşuna zorlamamak lazım başta eskisi gibi güzel olacağınız<ı sanıyorsunz öyle gidiyor sonra tekrar olmuyor illa ayrılık eşiğine geliyorsunuz
Kanka Liberal demokrat olduğumu belli edeyim. Sen mi ayrıldın kızdan , kız mı senden ayrıldı ayrıntısını göremedim. Anneler işin içindeyse iş ilerlemiş , bir flörtten baya ilerlemiş ama yuva kurmayı planlıyorsan böyle bir olay olduğunu unutma benim annem babam çok kavga ederlerdi çocukken. Ben bıkmıştım. Evlilik daha ilerlemişi çocuk yapmak büyük plan gerektiriyor. Bir ömür boyu sürünmek ve acı çekmemek için her şeyi gözden geçirmelisin.
Aşk diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Seninle barışsa bile seni sevdiği için değil anılarınız için barışacak. Senin de acı olarak bahsettiğin şey bu. Anılar.