400 lp enjoyer
Süper Üye
Doğru hocam ama düşük elodakiler hızlı lig kasmak istiyorlarsa metayı biraz bilmeleri lazım. Patch yeni geldiği için meta pek belli değil şu anlıkDüşük eloda ki kişilerin 1 hafta beklemesine gerek yok direkt girip kasabilirler bence
Düşük eloda evet ama yüksek eloda tavsiye etmem bu dediklerinimeta değişmedi master alın q basın veya yorick/sett/illaoi/sion alıp ayrık ittirip yarın veyahut samira alıp boş ultilerle penta atın meta budur
master ne ctlemesi aşırı kolay ve high eloda oynayamazsın zatenmeta değişmedi master alın q basın veya yorick/sett/illaoi/sion alıp ayrık ittirip yarın veyahut samira alıp boş ultilerle penta atın meta budur
Konuyla alakası nedir hocam?_oyuna yeni başladıysanız yuumi oynayın hem çok kolay hemde çok güçlü
Unlucky hocambugun girdim 5 maç attım 3 ü lose hepsinde top lane cho gat oynadım koridor safhasında iyi olmama rağmen takımımdan dolayı kaybettik
sen hangi karakterleri oynuyorsun birde hangi laneUnlucky hocamMeta biraz daha belirginleşsin öyle oynamak daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?