pasifi + item birleşince temiz bir hasar çıkıyorgeçen kogmaw oynuyom fighta girmeden bi baktım ölmüşüm bide kogmawin pasifinden anlamıyosunda tek yediğin ortada shaco yok bişe yok 2 saniye sonra dank ediyo aklıma....
bence adsine biraz nerf gelmeli
burst build ile gelip arkandan vurduysa eğer normal hocam bu kadar hasargeçen kogmaw oynuyom fighta girmeden bi baktım ölmüşüm bide kogmawin pasifinden anlamıyosunda tek yediğin ortada shaco yok bişe yok 2 saniye sonra dank ediyo aklıma....
shaco q basıp arkana geçince canbiçen ebedi ... itemlergeçen kogmaw oynuyom fighta girmeden bi baktım ölmüşüm bide kogmawin pasifinden anlamıyosunda tek yediğin ortada shaco yok bişe yok 2 saniye sonra dank ediyo aklıma....
hocam bende shaco main im karşıda olsa kafayı yerim ben alınca takım kuduruyor çok fazla kil çalarım jg de oldum için 1900 düz vuruş boru deyil ama sağlam kasılmış adamgeçen kogmaw oynuyom fighta girmeden bi baktım ölmüşüm bide kogmawin pasifinden anlamıyosunda tek yediğin ortada shaco yok bişe yok 2 saniye sonra dank ediyo aklıma....
early game'ine nerf late'e buff gelirse dengeleyip sokabilirler oyunaHocam çarın pasifi ve çıkılan itemlar sayesinde tek düz vuruş ile inanılmaz hasarlar çıkarabiliyor ama oyun uzadıkça oyundan düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?