Beyler shadow of mordor middle earth aldım malum hersey ingilizce türkce yapma gibi bi imkanım yokmu internetten baktım da yama atmam gerekiyorda orda gosterdikleri türkce yama olmuyor bi bilgisi olan varsa yazabilirse çok iyi olur
mağaza sayfasında goty dlcsi var kütüphanende yoksa 18 tl ye alabiliyorsun çevirisin yapan site sadece goty sürümde çalışır diye not düşmüş alamıyorsanda biraz daha araştır istersen bro ama denemeden önce oyunu kopyala sorun çıkarsa yeniden indirme diye.
mağaza sayfasında goty dlcsi var kütüphanende yoksa 18 tl ye alabiliyorsun çevirisin yapan site sadece goty sürümde çalışır diye not düşmüş alamıyorsanda biraz daha araştır istersen bro ama denemeden önce oyunu kopyala sorun çıkarsa yeniden indirme diye.
Bide unutmadan sunu soriyim Eğer ben aldıgım middle erath ı geri iade edip bunu alırsam tekrar oyunu yükleyebiliyorum demi yoksa bu pack olaramı geliyor ?
Anladım Teşşekür Ettim Oyunu Geri iade edecem buyük İhtimal Goty edition upgrade yi alırımda bir daha 100 gb indirirmiyim orasını allah bilir artık
Post automatically merged:
Bide unutmadan sunu soriyim Eğer ben aldıgım middle erath ı geri iade edip bunu alırsam tekrar oyunu yükleyebiliyorum demi yoksa bu pack olaramı geliyor ?