Shadow Tomb Raider Ok'da ateş yakma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu torrent'ten indirdim sorunsuz oynuyorum fakat ondan alakalımı bılmıyorum ama 5.bölümde ilk alevli ok kullanıcıgım zaman ok'u alev li yapamıyorum 4 saatir uğraşıyorum bilen varsa yardımcı olabilrimi.
Sol tıka bastım orta tıka bastım alevkı oku olusturdu ama atarken atamıyorum alevli oku.

Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun saçma salak yorumlar yazmayın lütfen !

:resim:

1590284014135.png

Ateşli oka geçmiyor, okum bitince ateş geliyor fakat bittiği için atamıyorum pls

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu torrent'ten indirdim sorunsuz oynuyorum fakat ondan alakalımı bılmıyorum ama 5.bölümde ilk alevli ok kullanıcıgım zaman ok'u alev li yapamıyorum 4 saatir uğraşıyorum bilen varsa yardımcı olabilrimi.
Sol tıka bastım orta tıka bastım alevkı oku olusturdu ama atarken atamıyorum alevli oku.

Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun saçma salak yorumlar yazmayın lütfen !

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 43751

Ateşli oka geçmiyor, okum bitince ateş geliyor fakat bittiği için atamıyorum pls
kanka sağ click ile nişanı açıp ortada ki butona (kaydırma tekerliğine) basılı tutup bırak tamamdır
Post automatically merged:

bırakmak içinde önce sağ click sonra orta butonu bırak

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
önceden yazıldı mı bilgim yok ama sağ klik ve tekerlek ile çözebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sağ tıkla tekerlekle döndür hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sağ düğmeyi ve fare kaydırma tuşunuzu kullanmayı deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...