27 Eki 2018 #1 thestor1 T Uzman Üye Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 205 Tepki puanı 20 8 HİZMET YILI Bir siteye Shell gömdüm. Sitenin ftp bilgilerini bulabilir miyim? (konu yeri yanlışsa kusura bakmayın, taşırsanız sevinirim.)
Bir siteye Shell gömdüm. Sitenin ftp bilgilerini bulabilir miyim? (konu yeri yanlışsa kusura bakmayın, taşırsanız sevinirim.)
27 Eki 2018 #2 ByCoddeR B Üye Katılım 27 Eki 2018 Mesajlar 5 Tepki puanı 1 Yaş 23 7 HİZMET YILI PHP: Script lere göre config files dosyaları şu şekildedir: php nuke /config.php vbulettin /includes/config.php mybb /inc/config.php phpbb /config.php smf Settings.php joomla configuration.php , configuration.php-dist wordpress wp-config.php Drupal /default/settings.php vbulletin: /includes/config.php vbulletin: /includes/class_core.php Oyla 0 Olumsuz oyla
PHP: Script lere göre config files dosyaları şu şekildedir: php nuke /config.php vbulettin /includes/config.php mybb /inc/config.php phpbb /config.php smf Settings.php joomla configuration.php , configuration.php-dist wordpress wp-config.php Drupal /default/settings.php vbulletin: /includes/config.php vbulletin: /includes/class_core.php
27 Eki 2018 Konuyu başlatan #3 thestor1 T Uzman Üye Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 205 Tepki puanı 20 8 HİZMET YILI ByCoddeR' Alıntı: PHP: Script lere göre config files dosyaları şu şekildedir: php nuke /config.php vbulettin /includes/config.php mybb /inc/config.php phpbb /config.php smf Settings.php joomla configuration.php , configuration.php-dist wordpress wp-config.php Drupal /default/settings.php vbulletin: /includes/config.php vbulletin: /includes/class_core.php Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
ByCoddeR' Alıntı: PHP: Script lere göre config files dosyaları şu şekildedir: php nuke /config.php vbulettin /includes/config.php mybb /inc/config.php phpbb /config.php smf Settings.php joomla configuration.php , configuration.php-dist wordpress wp-config.php Drupal /default/settings.php vbulletin: /includes/config.php vbulletin: /includes/class_core.php Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler dostum