Siber suçlar bilgisayarımı aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar siber suçlar 9 ay önce bilgisayarıma el koymuştu 9 ay gibi bir süre inceledikten sonra incelemesi bitmiş ve bulunduğum bölgenin adliyesine teslim edilmiş savcının kararı bekleniyormuş sizce savcı ne zaman bana teslim eder?
Bilgisayarımı alma nedenleri eskiden eniştem full kafa kesme işkence videoları izliyormuş ve bilgisayara indiriyormuş bu sebepten dolayı aldılar hala o tarz videolar bilgisayarımda bulunuyor mu diye 9 ay boyunca ellerinde tuttular
Ve bilgisayarda mernis 2015 programı yüklüydü sizce onu fark etmişler midir? Eğer etselerdi herhalde incelemeyi bitirip adliye ye göndermeslerdi değil mi? Adamlar sadece o tarz video veya fotoğraf varmı yokmu araştırmaktı

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mernis 2015 yüklü olması sorun olmaz ama işlem yapılmışsa o uygulamayla sıkıntı çıkabilir. Eniştenin videoları hala bilgisayarda mıydı ve eğer öyleyse onun da cezai işlem yeme şansı var. Ama sen şikayetçi olmazsan sorun olmaz

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Mernis 2015 yüklü olması sorun olmaz ama işlem yapılmışsa o uygulamayla sıkıntı çıkabilir. Eniştenin videoları hala bilgisayarda mıydı ve eğer öyleyse onun da cezai işlem yeme şansı var. Ama sen şikayetçi olmazsan sorun olmaz
Hayır bilgisayarda herhangi bir video fotoğraf yoktu benim tek merak ettiğim mernis bulurlar mı bulsalardı enselerlerdi herhalde birde neden bir şey olmaz dedin mernis için
Post automatically merged:

Bir kaç tane arama yapmıştım ama yaptığım aramayı nasıl bulacaklar ki

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Spam konu silinsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...