bilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.knk bi belgeselden izlemiştim adam bilgileri kötüye kullanmış evine kağıt gelmiş başta kağıt sanırım dava için gönderiyorlarmış ne yaptığını sorabilirmiyim
kanka senin dosya kabarık gibibilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Sorunda bu olayın ne olduğu hakkında bilgi verilmediDosyanın maşallahı var kankam. Davalar anlık incelenmediği için yeni gelmiş olabilir. Geçmiş olsun umarım kötü bir olay değildir
hocam geçmiş olsun hahabilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Beni ilk aradığında dolandırıcı sandım kapattım ikametgah ettiğim adresin emniyet müdürlüğünü aradım ve beni arayan kişi bağlanınca gerçek olduğunu anladımdikkatli olun arkadaşlar, dünyada siber uzayda çok fazla suçlu ve siber uzayda çok fazla suçlu var,
Bir keresinde biri beni cep telefonundan aradı ve tuzağına düştüm, sonra bir şey ödemekle tehdit edildim, o zaman dolandırıcılık hakkında hiçbir şey bilmiyordum ve o sırada arkadaşım yanımdaydı, arkadaşım dolandırıcı olduğunu söyledi, don İnsanların söyledikleri bilinmeyen hiçbir şeye inanmayın.
Bu yüzden her zaman dikkatliyim
Öyle de demeseydin eqoıfuaoısfpsafıohocam geçmiş olsun hahabi 2 sene bilgisayar kullanamıcaksın gibi
Herhangi bir bilgi verilmeden çağırmaları garip geldi açıkçası. Dolandırıcı vs. olmamasına dikkat etmenizi öneririm. Bi sorgulayın, soruşturunSorunda bu olayın ne olduğu hakkında bilgi verilmedi
Numarayı sorgulama yaptım emniyet müdürlüğü çıktıHerhangi bir bilgi verilmeden çağırmaları garip geldi açıkçası. Dolandırıcı vs. olmamasına dikkat etmenizi öneririm. Bi sorgulayın, soruşturun
Mecburi olarak beklemek şart oldu o zaman. Herhangi bir durumdan ifadeniz alınması gerekiyorsa gideceksiniz artık mecburen. Geçmiş olsun tekrardanNumarayı sorgulama yaptım emniyet müdürlüğü çıktı
Knk dosya kabarık senin ya sorun çıkarabilir haberin olsun.bilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Kanka şimdiden 5 vakit namaz kılmaya dualara başla derimaz önce siber suçlar tarafından arandım hattım ile alakalı olduğu bilgisi verildi hatta annemin adına eski bir hat ama başka bilgi verilmedi sadece kağıt yoluyacaklarını söylediler bu konuda deneyimi olan varsa yazsın : not : bu hat üzerinden 1 -2 yıl önce bazı şeyler yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?