Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir taktik arayarak kendini kandırma. Spora başla ve nefes önemli olduğu için çok bitik olduğunun farkına varacaksın belki o zaman kafana dank eder ve bırakma kararı alırsın anlık. Her şey kafa bitiyor unutma
kesinlikle kendine yeni bir uğraş bulmanı öneririm her ne olursa çünkü her boşluk hissi yaşadığında yeniden sigara içme isteği gelecek, gerçekten bırakmak istiyorsan hoşlandığın ve 1 ay içerisinde bıkmayacağın bir uğraş bul, işini çok kolaylaştıracaktır.
Sigara bırakma sakızları var arkadaşım günde 1 paket sigara içiyordu o sakıza başladı günde 3 4 dal içiyor sakız biraz acı ama sigara içme isteğini azaltıyor tavsiye ederim
ben elektronik sigara ile azalttım ama sonra onun bağımlısı oldum sigara içmiyorum onu içiyorum çok saçma ama azaltmak diye birşey yok ben bu b* ku içmeyeceğim diyip kestirip atmak gerek