Sigara içmeyi nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka azaltma işi yalan olur direk bırakmaya çalış onun yerine yanında atıştırmalık vb taşı onlarla meşgul et kendini (benim görüşüm)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bende deniyorum bu aralar yanıma sadece yemekten sonra içecek kadar alıyorum 4 adet falan stresden uzak kalmya çalışıyorum kendimi başka şeylerle meşgul ediyorum abur cubura yöneliyorum en azından bırakana kadar bir şeyler yiyip içmek iyi grliyor stresi azaltıryor ama kilo almaya dikkat etmek gerekli tabiki

Üye
3 HİZMET YILI
Sakız cigne bol bol sigara içmek istediğin zaman al naneli sakızı ağzına bol bol çiğne eniştem o şekilde bırakmıştı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kendine günlük kota miktarı koyman lazım ben öyle çözmüştüm hatta sonunda bıraktım

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sigaraya alternatif bir şeyler bulmalısın canın sigara istediği durumlarda farklı şeylere yönelip kendine zamandan ve nakitten tasarruf ettirirsen bir süre sonra kendin içmek istemezsin zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bu dönemde çok zor malum türkiye şartları, sıkıntın olmayınca içesin gelmiyor zaten, çok klasik olucak ama birisinden yardım tedavi vs. alabilirsin veya sıkıntı ve stresten uzak dur, bir kere geliyorsun dünyaya kendini harap etmeye değmez.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bro elini çereze alıştır ben öyle bıraktım ama çok fazla kaçırma kilo alırsın

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
istikrar ve özguven tek çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
bence azaltmayı denemek yerıne bıtırmeyı denemleıısn kanka paket alma bırden bıre kes bırakırsın ıstıkrarlı olursan

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka kuruyemiş tarzı şeyler sürekli yanında,cebinde tutabilirsin sigara aklına gelince ağzına atabilirsin güzel bir taktik denendi onaylandı

Software Engineer
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tiksinmen gerekiyor kanka, sana içilmez bir hale geldiğinde azaltabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oncelikle sigara almaya gidecegin zaman kendini tutmaya calıs elinden geldigince az icmeyi dene zor da olsa ulaşırsın hedefşne

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her sigara içmek aklına geldiğinde kendine bir tokat at ve bırakacaksın de, Ben böyle bıraktım belki işine yarar :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
terapi alabilirsin veya bunun için hatlar ve kurumlar var onlara başvurabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
birisi tarafından kontrol edilince etkili olabiliyor babam öyle bırakmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...