Sigara kandan tamamıyla nasıl atılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Biliyorum, biraz garip ama ailemin içtigimi öğrenmesini hiç istemiyorum. Bayramdan sonra teste götürecekler. Son 2 ayda bayağı bir sigara içtim. Sizce 2 hafta falan hiç içmezsem testte sonucun dozunu azaltabilir miyim? Pasif içici gibi göstermek istiyorum. Ailene söyle demeyin, söyleyemem çünkü şu anlık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
2 HİZMET YILI
Hocam şöyle diyeyim bir kişi 10 yıl boyunca sigara içmişse 1 ay boyunca sigara içmezse sigara içmiyormuş gibi gözükür kısacası 72 Saat boyunca içmez iseniz yani 3 gün boyunca hiç bir sıkıntı yaşamazsınız bu süreyi daha da hızlandırmak isterseniz bol bol su içebilirsiniz. (Eczacıyım boş konuşmadım yani :d)

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Hocam şöyle diyeyim bir kişi 10 yıl boyunca sigara içmişse 1 ay boyunca sigara içmezse sigara içmiyormuş gibi gözükür kısacası 72 Saat boyunca içmez iseniz yani 3 gün boyunca hiç bir sıkıntı yaşamazsınız bu süreyi daha da hızlandırmak isterseniz bol bol su içebilirsiniz. (Eczacıyım boş konuşmadım yani :d)
Arkadaşın dediği gibi 72 saat içmezsen kanında çıkmaz fakat uzun süredir kullanıyorsan ve ailen akciğer için bir test yaparsa orda patlarsın.

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
kankam bol bol su içip bol bol terlemelisin zaten bu havalarda terlememen imkansız sanırım kan testıne gıreceksın ve aılenın ogrenmesını ıstemıyorsun tek tavsıyem bol bol su ve karbonhıdrat tuketmen

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yoğurt bol su sigara içilen ortamda bulunma yeter

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla bol bol su içilerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...