Sigara nasıl bırakılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sigara bırakılmaz uzun süredir kullanıyorum bırakmayı düşünmüyorum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kankam bıraktıysan bir hafta kadar sabret 21 gün kuralı'nı oku araştır,ha bir de spora gitmeni öneririm sigaradan sonra yemeğe abanabilirsin kilo alma

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bütçene günlük 50 lira sen bilirsin devam

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Hay muchas maneras de dejar de fumar. También hay recursos para ayudarlo. Su familia, amigos y colegas pueden actuar como apoyo. Pero para tener éxito, tienes que querer realmente dejar de fumar. Lo siguiente puede ayudarlo a comenzar

Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Tamamiyle kafadandan bitirmen gerekiyor olayını ben sigara içiyorum bana bir faydası var mı? diye bir düşün.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sigarayı bırakmak için elektornik sigara kulana bilirsin bi süreden sonra elektronik sigara baymaya başladıgnda otomatikman onuda bırakıyorsun ama likiti nikotinsiz olması lazım

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kanka uygulamalar var bağımlılık bıraktırma için yada telefon numarası var ona başvurabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kendini başka bir şekilde ödüllendirme yöntemi bulabilirsin, sigaraya şartlamaman gerek kendini. Gün içerisinde başka işlerinin olması da sigarayı unutturur, kitap-makale okumak ilgini çekiyorsa çok güzel yazılar var

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
denemiştim bi ara evet doğru biliyosun adı nikotinli sakız ama bence direkt kesmek suan daha mantıklı sakız aklına gelince tekrar sigarayı hatırlıyosun yinede teşşekür ederim tavsiyen için

mantıklı bi yorum uygulayacağım teşşekürler
hocam nikotinli sakıza bir şans daha ver bence şahsen bende tamamıyla işe yaramasada 2-3 günde bir dal içiyorum sadece

☪ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
reis sagdan soldan duydugun okudugun degil senin kendi iradene sahop cikman lazim birskiyorum de at bir dahafa agzina surme yoksa tavsiye okumaya cok daha devam edersin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
nikotin sakizi ile birakan bi arkadasim olmustu birazda irade meselesi bence ben denedim olmadi

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Nikotin bağımlılığın varsa bunun için sakız vb. ürünler oluyor nikotinli onları deneyebilirsin. Eğer sadece sıkıntıdan elim boş durmasın diye içiyorsan iradeli olacaksın ve bir anda bıraktım diyip hiç içmeyeceksin.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kendinize bir hedef belirleyin, örneğin yeni bir telefon için paraya ihtiyacınız var ve paraya ihtiyacınız olduğu ve sigaraya çok para harcadığınız sonucuna varın ve kendinize hedefinizi ve para ihtiyacınızı hatırlatın ve bu şekilde sigara içmeyle ilgili düşüncelerle mücadele etmeye çalışın.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Psikolojik yardım ve zihninizi meşgul edecek bir hobi arıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kesinlikle tamamiyle kafada bitiyor. En zorluk yaşadığın anında iradeni sağlam tutup içmeyi reddedersen bir sonraki zorluk daha kolay olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
sigara almayarak başlayabilirsin :D

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kafa yapını değiştir, sigara içmemeye başla ama gün sayma. ben artık sigara içen bir insan değilim mentalitesini oturt, yardım almadan bırakabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
benim bir arkadaş vardı sıgarayı bırakıp elektronik sıgara içmeye başladı ardından elektironiği de bıraktı kurtuldu ama hala tek tük içiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...