öyle ama birkere bulaştık bırakamıyorsun zıkkımıSigara içmeyin ciğerleriniz kirleniyor. Ekonominiz bozuluyor, Ömrünüz kısalıyor. İçtiğiniz her dal ömrünüzden giden 1 hafta.
öyle ama birkere bulaştık bırakamıyorsun zıkkımı
boş filtre benimde boğazımı yakıyor sorarım da şimdi değilHocam bende 2 sene önce almistim. 1 tane sigara makinesi birtane bos filtre ve yarim kilo tütün ancak içtiģimde bogazimı yakıyordu . ogün param hepsi bosa gitmisti birdaha tütün içmedim. Babana sorsana tütündenmi kaynaklı bu sorun yoksa boş filtreli sigaradan mı kaynaklı ?
3tl lik zam günde bir paket sigara içen biri için aylık 90 tl demek ?? neresi az bunun3 TL lik zam Geldi Sadece Benım Gıbı Sigara İçmeyenler Açısından Bu İyi Bir Haber (Keşke 5 tl Olsaydı) da Demişimdir Hem Sağlını Hiçe Sayıyorsun Hemde Yanında İçmeyenleri Dahada Kötü Etkiliyorsun Keşke Bırakabilseniz Şu Zıkkımı Çevremde 2-3 Kişİ bıraktı sağlıgını Düşündüğünden Değil Zamdan Dolayı Bıraktı
boş filtre benimde boğazımı yakıyor sorarım da şimdi değil
Post automatically merged:
3tl lik zam günde bir paket sigara içen biri için aylık 90 tl demek ?? neresi az bunun
Hocam kusura bakmayinda devlet milletin sağligini düsundugu icin zam yaptiysa tum kahinet gelsin beni s***.Devlet sadece cebini düsunuyor ,peki simdi ne olacak sana söyleyeyim. Sigara icen her insan zengin degil,orta derece de olan insanlarda sigara kullaniyor ,fakir diye tabir edilen kesimde sigara kullaniyor simdi sonuc olarak sana kisaca özst geceyim ne olacak diye,insanlarin zamdan dolayi sigarayi birakacagini dusunmuyorum ve olasi secenekler arasinda en yuksek ihtimalle bundan sonra insanlar o teroristlerin ucuza sattigi kaçak sigaralara yönelecek ve tekel bayileri iflas edecek insanlar kacak sigara yerine tütunude tercih edebilir ancak hukumet burdada kapiyi çalacak ve tutune de zam getirecek insanlar ordan da elini çekecek,tek zam getiremeyecekleri yer kacak sigara . Insanlar bundan sonra teroristlerin sattigi kacak sigaralari icecek ve ölum yas oranlari düsecek insanlar daha erken yasta ölecek.Umarim 2023 e kadar bastakiler bir nebze insanlarin icine çikip insanlarin derdine ortak olurlar ,sadece secime gelince ortaliga çikmazlar umarim.Kardeşim Ben İçmiyorum Ve Yazdığım Gibi Benim Gibi İçmeyenler Açısından Bu İyi Bir Haber Dedim Ve Bence Devlet Milletin Sağlını Düşünüyorsa Kaldırsın Yada Daha Yüksek Fiyat Koysun Demek İstiyorum Bir Laf Var ''Zevkini Düşünen Parasına Katlanır'' Misali (Yanlış Anlaşılmasın Benim Görüşüm)
Hocam kusura bakmayinda devlet milletin sağligini düsundugu icin zam yaptiysa tum kahinet gelsin beni s***.Devlet sadece cebini düsunuyor ,peki simdi ne olacak sana söyleyeyim. Sigara icen her insan zengin degil,orta derece de olan insanlarda sigara kullaniyor ,fakir diye tabir edilen kesimde sigara kullaniyor simdi sonuc olarak sana kisaca özst geceyim ne olacak diye,insanlarin zamdan dolayi sigarayi birakacagini dusunmuyorum ve olasi secenekler arasinda en yuksek ihtimalle bundan sonra insanlar o teroristlerin ucuza sattigi kaçak sigaralara yönelecek ve tekel bayileri iflas edecek insanlar kacak sigara yerine tütunude tercih edebilir ancak hukumet burdada kapiyi çalacak ve tutune de zam getirecek insanlar ordan da elini çekecek,tek zam getiremeyecekleri yer kacak sigara . Insanlar bundan sonra teroristlerin sattigi kacak sigaralari icecek ve ölum yas oranlari düsecek insanlar daha erken yasta ölecek.Umarim 2023 e kadar bastakiler bir nebze insanlarin icine çikip insanlarin derdine ortak olurlar ,sadece secime gelince ortaliga çikmazlar umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?