Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sigara içmek istediğinde çikolatalı süt iç ben öyle bıraktım tavsiye ederim ama bıraktıgında sinir olabilirsin 1 hafta sonra ama çikolatalı süt kesin bıraktırıyo
Hocam öncelikle sigarayı bıraktığın zaman bir süre çok sinirli olacaksın bu kesin. Kendine uğraşlar bul yavaş yavaş azalt sigarayı, puff al veya elektronik sigara al. Bunlar en mantıklı sigara bırakma yollarıdır.
Sigarayı bırakmak için Vozol kullanmaya başlayalı 1 ay kadar olmuştu o sıra hasta oldum vozolda içememeye başladım. 4-5 gün ne vozol ne sigara içtim iyleştiğimde ne zaman aklıma sigara gelse aburcubur yiyor en kötü sakız çiğniyordum. 1 ay olacak nerdeyse, artık o sigara içme isteği yok içimde. Geçen hafta arkadaşlarla otururken 1 tane içtim acaba canım çekecek mi diye kokusu tadı o kadar rahatsız etti ki nasıl içiyodum ben bunu tribine girdim. Şu anlık bırakmış gibiyim.
Ben elektronik sigara desteğiyle bıraktım, nikotin ihtiyacını salt likit kullanarak aşama aşama düşürdüm. Başta 50 MG nikotinli salt likit kullandım, 2 hafta sonra 35 e düşürdüm nikotin oranını. Sonra ki haflatarda 12 MG kullandım. Böyle böyle yaparak yaklaşık 2 ay gibi bir süreçte elektronik sigarayı da bıraktım. Bu benim izlediğim yol tavsiyemdir
sigarayı bırakmış biri olarak verebileceğim en iyi tavsiye tekte bırakıp kendini zorlamaktır her ne kadar canın istesede ağzına sürmemen gerekiyor iradeli olmasın aksi takdirde bırakamazsın fındık vb. şeyler tüketerek dudak triyakiliğini bırakabilirsin
kanka ben bi ara hasta olmuştum dayi hasta olduğunda ben mi içemiyorum sadece bilmiyorumda içmeye çalıştığım zaman ne sigaranın tadı vardı nede içebiliyordum o zaman bırakmıştım bi onun dışında bilmiorum