Sigarayı bırakma yolları nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Lütfen yardım edin, kesin sonuç verecek şeyler söyleyin. Destek olarak yardımcı olun. Bırakmam gerek artık. Çok sıkıldım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sigara içmek istediğinde çikolatalı süt iç ben öyle bıraktım tavsiye ederim ama bıraktıgında sinir olabilirsin 1 hafta sonra ama çikolatalı süt kesin bıraktırıyo

Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam öncelikle sigarayı bıraktığın zaman bir süre çok sinirli olacaksın bu kesin. Kendine uğraşlar bul yavaş yavaş azalt sigarayı, puff al veya elektronik sigara al. Bunlar en mantıklı sigara bırakma yollarıdır.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kahve ve sakin kalmaya çalış sinirlenirsen refleksten yakarsın ya da stersi azaltmak için içersin

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ağzının boş kalmamısı lazım ve beyinde bitirmen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aslında kesin bir yolu yok ilk 1 hafta çok önemli onu atlatınca dürtülerin çoğunluğu gidiyor o 1 haftada da sakız falan çiğne

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Her şey kafada bitiyo knka bu kadar basit. Taktiğe ihtiyaç duycak kadar acizsen bi dayanak arıyosan bırakamassın

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmak için Vozol kullanmaya başlayalı 1 ay kadar olmuştu o sıra hasta oldum vozolda içememeye başladım. 4-5 gün ne vozol ne sigara içtim iyleştiğimde ne zaman aklıma sigara gelse aburcubur yiyor en kötü sakız çiğniyordum. 1 ay olacak nerdeyse, artık o sigara içme isteği yok içimde. Geçen hafta arkadaşlarla otururken 1 tane içtim acaba canım çekecek mi diye kokusu tadı o kadar rahatsız etti ki nasıl içiyodum ben bunu tribine girdim. Şu anlık bırakmış gibiyim.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
KETEM'e başvurmayı düşün. Ben öyle yapmıştım.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Masa başı işin varsa, çerez koy masana. Aşırı naneli sakız. Benim kendi bulduğumda ay çekirdeği, çekirdek çitledikten sonra sigara içemiyorum ben.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben elektronik sigara desteğiyle bıraktım, nikotin ihtiyacını salt likit kullanarak aşama aşama düşürdüm. Başta 50 MG nikotinli salt likit kullandım, 2 hafta sonra 35 e düşürdüm nikotin oranını. Sonra ki haflatarda 12 MG kullandım. Böyle böyle yaparak yaklaşık 2 ay gibi bir süreçte elektronik sigarayı da bıraktım. Bu benim izlediğim yol tavsiyemdir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam bir pahalı eşya hedeflendirin sigara paranızı ona biriktirin zınk

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
sigarayı bırakmış biri olarak verebileceğim en iyi tavsiye tekte bırakıp kendini zorlamaktır her ne kadar canın istesede ağzına sürmemen gerekiyor iradeli olmasın aksi takdirde bırakamazsın fındık vb. şeyler tüketerek dudak triyakiliğini bırakabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka ben bi ara hasta olmuştum dayi hasta olduğunda ben mi içemiyorum sadece bilmiyorumda içmeye çalıştığım zaman ne sigaranın tadı vardı nede içebiliyordum o zaman bırakmıştım bi onun dışında bilmiorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...