Doğduğumdan beri hayatımda 1 kere sakız çiğnemedim midem bulanıyor görünce. Çiğneyen arkadaşlarım benim yanımda çiğnemez yani o derece.Sakız çiğnemek gibi ağzı meşgul edecek şeyler deneyebilirsin. Veya da sigara bırakma hattını arayıp destek alabilirsin
Hadi be, aslında bayağı eğlenceli ve kafa dağıtan bir şey. Aşağıda şu konuya denk geldim bir bak istersenDoğduğumdan beri hayatımda 1 kere sakız çiğnemedim midem bulanıyor görünce. Çiğneyen arkadaşlarım benim yanımda çiğnemez yani o derece.
Hocam dediğim gibi nikotin sakızı ve bantı bana göre değil onlar ayrı bir nikotin veriyor. Vücudum o kadarda nikotine alışmamış 10 20 yıllık içen biri değilim yanı bant yapıştırayım.Hadi be, aslında bayağı eğlenceli ve kafa dağıtan bir şey. Aşağıda şu konuya denk geldim bir bak istersen
sigara yerine kahve içersen rahat bırakırsınDostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
dostum nerden baksan 1. yılım ben sağlığımdan ötürü canıma tak ettiği için bıraktım. Sana da önerim asla içmemen kolay değil ama dedikleri gibi kafanda içmem dersen içmezsin kimse sana zorla bir şey yaptıramaz tabi 2 ayda 15 kilo aldım o ayrıDostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
Hocam sosyal çevremi nasıl geniş tutayim oyle bir sehirdeyim ki 8 yaşında olan bir çocuk sigara içiyor .dDostum bende çok bağımlısıydım çocukluktan beri.Sosyal hayatını daha geniş tutarsan sigara içme ihtiyacın git gide azalıcak bırakacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?