Süper Üye
peki ya 5000 ve üstünde olursa yetki falan verilecek miMerhaba, forumda mesaj sayısı kasmak amacıyla spam olarak çok sayıda mesaj gönderilmekte. Ben elimden geldiğince her gördüğümü raporlamaya çaışıyorum. Acaba bu konuda bir ödül getirilse güzel olmazmıydı? Mesela 1000,2000,3000 raporda verilecek ödüller gibi. Böylece insanları spam içerikleri raporlamak için bir nebzede olsa teşfik edecektir.
güzel mantık yapılmalıMerhaba, forumda mesaj sayısı kasmak amacıyla spam olarak çok sayıda mesaj gönderilmekte. Ben elimden geldiğince her gördüğümü raporlamaya çaışıyorum. Acaba bu konuda bir ödül getirilse güzel olmazmıydı? Mesela 1000,2000,3000 raporda verilecek ödüller gibi. Böylece insanları spam içerikleri raporlamak için bir nebzede olsa teşfik edecektir.
bence çok mantıklı bi olayMerhaba, forumda mesaj sayısı kasmak amacıyla spam olarak çok sayıda mesaj gönderilmekte. Ben elimden geldiğince her gördüğümü raporlamaya çaışıyorum. Acaba bu konuda bir ödül getirilse güzel olmazmıydı? Mesela 1000,2000,3000 raporda verilecek ödüller gibi. Böylece insanları spam içerikleri raporlamak için bir nebzede olsa teşfik edecektir.
sadece onaylanan şikayetlere yorum verilcek zateno zaman gereksiz şikayet çok olur siteye boş yere yük biner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?