8 May 2020 #1 UnderSans Come here and let me show you Uzman Üye Katılım 7 Eyl 2018 Mesajlar 261 Tepki puanı 35 Ödüller 7 Sosyal 7 HİZMET YILI Selamlar beyler, bir kullanıcıyı şikayet etmek istiyorum kendisi rastgele konulara girip insanların yorumlarını copy paste yapıyor aynı konuya. Az önce benimkinide kopyaladı raportladım kaldırıldı. Ben bunu nereye şikayet edeceğim?
Selamlar beyler, bir kullanıcıyı şikayet etmek istiyorum kendisi rastgele konulara girip insanların yorumlarını copy paste yapıyor aynı konuya. Az önce benimkinide kopyaladı raportladım kaldırıldı. Ben bunu nereye şikayet edeceğim?
8 May 2020 #2 kreeden Onaylı Üye Katılım 27 Ağu 2017 Mesajlar 58 Tepki puanı 5 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Bunu çok yaparsa bisüre sonra kendiliğinden farkedilicektir diye tahmin ediyorum. Bırak kendi topuğuna sıksın )
Bunu çok yaparsa bisüre sonra kendiliğinden farkedilicektir diye tahmin ediyorum. Bırak kendi topuğuna sıksın )
8 May 2020 Konuyu başlatan #3 UnderSans Come here and let me show you Uzman Üye Katılım 7 Eyl 2018 Mesajlar 261 Tepki puanı 35 Ödüller 7 Sosyal 7 HİZMET YILI kreeden' Alıntı: Bunu çok yaparsa bisüre sonra kendiliğinden farkedilicektir diye tahmin ediyorum. Bırak kendi topuğuna sıksın ) Genişletmek için tıklayın ... Yaklaşık böyle yapa yapa 48 yorum atmış kendisi. Bakalım ne zaman banlanacak.
kreeden' Alıntı: Bunu çok yaparsa bisüre sonra kendiliğinden farkedilicektir diye tahmin ediyorum. Bırak kendi topuğuna sıksın ) Genişletmek için tıklayın ... Yaklaşık böyle yapa yapa 48 yorum atmış kendisi. Bakalım ne zaman banlanacak.
8 May 2020 #4 Archéva in your area Süper Üye Katılım 30 Ağu 2017 Mesajlar 1,412 Çözümler 56 Tepki puanı 4,048 Ödüller 12 8 HİZMET YILI Profiline girip raporlayabilirsin. Gereken yapılır.