Ultra Üye
bot yaptım cokca kezkitap okumayı alışkanlık haline getir çok faydasını görürsün
dışarıda yapabileceğin aktiviteler çok bisiklet sürmek gibi
arkadaşlarınla havuz-hamama gidebilirsin
yazılım öğrenmeye başlayabilirsin özellikle discord botu yazarken çok zevk alırsın
ne gibi mesela coğunu popülerleri bitirdim suan ilgimi çeken yok.anime izle
Spor yapabilirsin dostum basketbol vücud geliştirme vbbu yaz tatili boyunca cok sıkılcam gibi duruyor. arkadaş seceneğim assırı bol fakat yinede sıkılıyorum öneriniz nedir?
- bilgisayar oyunları hariç (kötü bi sisteme sahibim)
-sarkı dinlemek (bunu zaten yapıyorum)
yiyebiliyorum kanka ama kolum kırıldı haftaya alçı açılcak basymaya devamKatılıyorum bu arada vucüt geliştirmeye başlayabilirsin biraz masraflı olacaktır
Kilon falan ne bilemiyorum ama supply ürünleri kullanmak gerekebilir bu devirde sürekli tavuk yiyebilen varsa zengindir
Bi işe girip çalışabilirsinbu yaz tatili boyunca cok sıkılcam gibi duruyor. arkadaş seceneğim assırı bol fakat yinede sıkılıyorum öneriniz nedir?
eger ogrenciysen okumakta oldugun veya ilerde yapmayı dusundugun meslekle alakali iş hayatında sana gerekli olucak beceriler için kendini geliştirebilirsin.bu yaz tatili boyunca cok sıkılcam gibi duruyor. arkadaş seceneğim assırı bol fakat yinede sıkılıyorum öneriniz nedir?
arkadaşlarınla futbol oynayabilirsin dostumbu yaz tatili boyunca cok sıkılcam gibi duruyor. arkadaş seceneğim assırı bol fakat yinede sıkılıyorum öneriniz nedir?
knk sistemin kötü olabilir ama tarayıcı oyunu oyna sarıyo youyutbeye yaazbu yaz tatili boyunca cok sıkılcam gibi duruyor. arkadaş seceneğim assırı bol fakat yinede sıkılıyorum öneriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?