28 Eki 2016 #1 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Az önce pcde gereksiz dosyaları siliyodum ama yanlışlıkla önemli olan 1-2 dosya arada kaynamış onları kurtarabilirmiyim bunun için program veya yöntemler varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim İyi Forumlar
Az önce pcde gereksiz dosyaları siliyodum ama yanlışlıkla önemli olan 1-2 dosya arada kaynamış onları kurtarabilirmiyim bunun için program veya yöntemler varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim İyi Forumlar
28 Eki 2016 #2 OxYG3N O Onaylı Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 76 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bilgisayarında en son ne yüklediysen geri yükleme bölümünden o tarihe geri yüklersen sorun çözülür.
28 Eki 2016 #3 ByMassy ▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃ Süper Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 600 Tepki puanı 10 Ödüller 9 9 HİZMET YILI SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR.
SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR.
28 Eki 2016 Konuyu başlatan #4 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI OxYG3N' Alıntı: Bilgisayarında en son ne yüklediysen geri yükleme bölümünden o tarihe geri yüklersen sorun çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için saol ama geri yükleme yaptım olmadı o olmayınca konu açtım ByMassy' Alıntı: SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR. Genişletmek için tıklayın ... Dediğim gibi kardeşim sistem geri yüklemesini denedim işe yaramadı onun için konu açtım başka yolu yokmu :-/ :-/ :-/
OxYG3N' Alıntı: Bilgisayarında en son ne yüklediysen geri yükleme bölümünden o tarihe geri yüklersen sorun çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için saol ama geri yükleme yaptım olmadı o olmayınca konu açtım ByMassy' Alıntı: SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR. Genişletmek için tıklayın ... Dediğim gibi kardeşim sistem geri yüklemesini denedim işe yaramadı onun için konu açtım başka yolu yokmu :-/ :-/ :-/
28 Eki 2016 #5 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI Yada.. google amcadan silinen dosaları geri getirme diye arat! sana programlar sunar.
28 Eki 2016 #6 ByMassy ▃ ▅ ησ ♥ яєѕρєcт ▅ ▃ Süper Üye Katılım 24 Eyl 2016 Mesajlar 600 Tepki puanı 10 Ödüller 9 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: OxYG3N' Alıntı: Bilgisayarında en son ne yüklediysen geri yükleme bölümünden o tarihe geri yüklersen sorun çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için saol ama geri yükleme yaptım olmadı o olmayınca konu açtım ByMassy' Alıntı: SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR. Genişletmek için tıklayın ... Dediğim gibi kardeşim sistem geri yüklemesini denedim işe yaramadı onun için konu açtım başka yolu yokmu :-/ :-/ :-/ Genişletmek için tıklayın ... BİLMİYORUM
xSquallTR' Alıntı: OxYG3N' Alıntı: Bilgisayarında en son ne yüklediysen geri yükleme bölümünden o tarihe geri yüklersen sorun çözülür. Genişletmek için tıklayın ... Yardımın için saol ama geri yükleme yaptım olmadı o olmayınca konu açtım ByMassy' Alıntı: SANA NASIL YARDIMCI OLABİRİLİRİM BİLMİYORUM AMA BUNU DENEMENİ TAVSİYE EDERİM BU RESİMLERE BAKARAK YAP OLUR. Genişletmek için tıklayın ... Dediğim gibi kardeşim sistem geri yüklemesini denedim işe yaramadı onun için konu açtım başka yolu yokmu :-/ :-/ :-/ Genişletmek için tıklayın ... BİLMİYORUM
28 Eki 2016 #7 ErdemBey E Seçkin Üye Katılım 6 Ocak 2016 Mesajlar 370 Tepki puanı 0 Yaş 27 10 HİZMET YILI Bilgisayarınızı geriye alın.En son bilgisayarınızı ne zaman güncellediyseniz o tarihe alın.Windows 10'da yapılmıyor diye biliyorum ama.
Bilgisayarınızı geriye alın.En son bilgisayarınızı ne zaman güncellediyseniz o tarihe alın.Windows 10'da yapılmıyor diye biliyorum ama.
28 Eki 2016 Konuyu başlatan #8 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI lDarkAngeL' Alıntı: Yada.. google amcadan silinen dosaları geri getirme diye arat! sana programlar sunar. Genişletmek için tıklayın ... Allah senden razı olsun +rep verme hakkım yok yarın kesin vericem ErdemBey' Alıntı: Bilgisayarınızı geriye alın.En son bilgisayarınızı ne zaman güncellediyseniz o tarihe alın.Windows 10'da yapılmıyor diye biliyorum ama. Genişletmek için tıklayın ... W 10 da da geriye alabiliyosun ama gerek kalmadı programlar falan var onun için işime yaradı yinede saol
lDarkAngeL' Alıntı: Yada.. google amcadan silinen dosaları geri getirme diye arat! sana programlar sunar. Genişletmek için tıklayın ... Allah senden razı olsun +rep verme hakkım yok yarın kesin vericem ErdemBey' Alıntı: Bilgisayarınızı geriye alın.En son bilgisayarınızı ne zaman güncellediyseniz o tarihe alın.Windows 10'da yapılmıyor diye biliyorum ama. Genişletmek için tıklayın ... W 10 da da geriye alabiliyosun ama gerek kalmadı programlar falan var onun için işime yaradı yinede saol