• Üyelik paylaşımı yasaktır! Hesabınızı başkalarına vermeyin! Hesap paylaşımları yasaklama ile sonuçlanacaktır.

Silinen Numaraları Geri Getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AlpBenjamins

Onaylı Üye
Katılım
28 Kas 2015
Mesajlar
255
Beğeni Puanı
0
Yaş
20
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Cep telefonlarımızda, kullanım sırasında yanlışlıkla hatalı işlemler yapabiliyoruz. Bu hatalar ile rehberimizi veya rehberden bir numarayı silebiliriz. Telaş yapmanıza gerek yok rehberinizi geri getirmek oldukça kolay. Google kişiler özelliğini kullanarak kişileri istediğiniz bir zamana geri yükleyebilirsiniz. Bunun yanında sunulan birçok özelliği kullanabilirsiniz.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Google Kişilerinizi çok çeşitli mobil cihazlarla senkronize edebilirsiniz. Kullandığınız telefona bağlı olarak farklı varsayılan senkronizasyon ayarlarına sahip olabilirsiniz. Telefonların çoğu Kişilerim grubuyla varsayılan olarak senkronize edilebilir. Ancak bazıları diğer gruplarla da senkronize edilebilir. Varsayılan kişi grupları ve gruplarınızı düzenleme hakkında daha fazla bilgi edinin.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Unutmayın: Senkronizasyon çift taraflı yapılır. Mobil cihazınızdan sildiğiniz kişiler Google Hesabınızdan da silinir. Bir kişiyi yanlışlıkla silerseniz, sildiğiniz tarihten itibaren 30 gün içinde bu kişinin bilgilerini kurtarabilirsiniz.[/FONT]
[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Google kişiler hesabımıza giriş yapıyoruz.[/FONT]

#Google Contacts

Kişiler ekranında sol menüde bulunan “Kişileri geri yükle” seçeneğine tıklıyoruz.


[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kişileri geri getirmek istediğiniz zaman dilimini bu ekranda seçebilirsiniz. Özel seçeneğini kullanarak belirli bir tarih aralığını seçebilirsiniz.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Kişilerinizi, son 30 gün içindeki herhangi bir duruma geri yükleyin. Silinmiş kişileri kurtarabilir, yapılan bir içe aktarma veya birleştirme işlemini geri alabilirsiniz. Bu özellik çevrelerinizi etkilemez.[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Geri yükle seçeneğini tıklayarak işlemi başlatıyoruz[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
[/FONT]

[font='Open Sans', Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]İşlemden sonra silmiş olduğunuz kişiler’i kurtarmış olacaksınız. Bu yöntemi kullanabilmek için telefonunuzun kişiler’i Google hesabınızla senkronize bir şekilde çalışması gerekiyor. Eğer farklı bir servisin yedekleme hizmetini kullanıyorsanız, bu serviste’de tıpkı Google’da olduğu gibi bir menü bulabilirsiniz. Kişilerinizi güvenle yönetmek ve kolayca kurtarmak için Google kişiler özelliğini kullanmanızı öneririz. İşlem hakkında sorularınızı bizlere iletebilirsiniz.[/FONT]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt