kanka bidaha asla geri döndüremezsin diye biliom genede yaz youtube desteğe emailden2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
bilgim yok2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
dostum malesef geri getirmen imkansız eyer pc den silseydin uygulama önerirdim ama youtube imkansız.2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
herhangi bir yere kaydetmediysen ki sorduğuna göre etmemişsin daha da bulamazsın videoları2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
YouTube desteğe ulaşabilirsen şansını dene yoksa gitti onlar kankam2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
Web siteleri aracılığıyla YouTube desteğiyle iletişime geçmeyi deneyin:2015 de YouTube'a devamlı olarak video paylaşıyordum 2017-2018 civarın da video çekmeyi bırakınca videoları gizliye almak yerine silmek gibi bir hata yaptım bunları geri getirme şansım var mı yoksa temelli olarak gittiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?