Bana eksiklerimi sorma hayat Tamamlayamazsın
Seçkin Üye
arkadaşlar tamamen silinmiş bir facebook hesabı artık alınamaz değilmi geyik muhabbeti için sormadım onun için boş yazmayalım lütfen rapor ederim
teşekkürler siyasi sebeplerden dolayı bitane face hesabımı kapatmıştım şimdi pişman oldum ilk hesabımdı ama yapacak bişeyyok demekki benim kisi bir umuttu ..Kendin diyorsun tamamen silinmiş bir hesap. Tamamen silinen hesaplar geri alınamaz. Fakat dondurulan hesaplar geri açılabilir. Şifresi unutulmuş hesapların şifresini birkaç yöntemle değiştirmek mümkündür. Facebook sana e posta sorar. Telefon numarana kod göndermek ister falan filan ıvır zıvır işler yani.
Alınamıyor diye biliyorum ben. babam hesabını dondurmak isterken yanlışlıkla silmiş uğraşmıştım baya ama geri alamadım mail gönderiyorsun mail bekliyorsun baya uzun iş en son attığım maile de geri dönülmemiştiarkadaşlar tamamen silinmiş bir facebook hesabı artık alınamaz değilmi geyik muhabbeti için sormadım onun için boş yazmayalım lütfen rapor ederim
silme talebinde bulundum 30 günü geçti silindi yani tamamen ozaman yapcak bişeyyok genede teşekkürlertamamen sılınmıs hesabı alamazsın ama boloke yemıs hesabın hesap doukmunu alabılırısn
Geçmiş olsun yapıcak birşey yok artık.teşekkürler siyasi sebeplerden dolayı bitane face hesabımı kapatmıştım şimdi pişman oldum ilk hesabımdı ama yapacak bişeyyok demekki benim kisi bir umuttu ..