8 Ara 2016 #1 Xao22 X Üye Katılım 8 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Oynadığım Silkroad oyunun Private serverlerinde HWID Limit oluyor Bunu aşmanın bir yolu yokmu bir bilgisayardan maximum 2 client açabiliyorum Yardım lütfen Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
Oynadığım Silkroad oyunun Private serverlerinde HWID Limit oluyor Bunu aşmanın bir yolu yokmu bir bilgisayardan maximum 2 client açabiliyorum Yardım lütfen Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın
8 Ara 2016 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI 2 client açtıktan sonra hwid spoof programlarıyla hwidinizi değiştirip bir 3.sünü açın (yada regeditten hwidinizi değiştirin.) Oyla 0 Olumsuz oyla
2 client açtıktan sonra hwid spoof programlarıyla hwidinizi değiştirip bir 3.sünü açın (yada regeditten hwidinizi değiştirin.)
8 Ara 2016 Konuyu başlatan #3 Xao22 X Üye Katılım 8 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: 2 client açtıktan sonra hwid spoof programlarıyla hwidinizi değiştirip bir 3.sünü açın (yada regeditten hwidinizi değiştirin.) Genişletmek için tıklayın ... Bu Diğer oyunlardaki gibi HWID değil client açılıyor fakat oyuna giriyosun HWID limiti aştınız vs yazıyor DLL ile alakalı bi HWID Oyla 0 Olumsuz oyla
nader11ndeu' Alıntı: 2 client açtıktan sonra hwid spoof programlarıyla hwidinizi değiştirip bir 3.sünü açın (yada regeditten hwidinizi değiştirin.) Genişletmek için tıklayın ... Bu Diğer oyunlardaki gibi HWID değil client açılıyor fakat oyuna giriyosun HWID limiti aştınız vs yazıyor DLL ile alakalı bi HWID