dostum şuan windows 11 kullanıyorum ram kullanımım boşta1.1 1.8 yani 950mb 1 gb arası boşta ram kullanıyor oyun performansına gelirsek performasta kaybın olmaz belki 1 2 fps daha fazla alırsın sistemine bağlı olarakYani işletim sistemi görünümü güzel ram yorma ve işlemci yorma olayları nedir peki ? valo oynuyorum yeterince peformansım düşük 30larda sürünüyor daha fazla düşer mi ?
sistemini yazarrsan daha detaylı yardımcı olurumYani işletim sistemi görünümü güzel ram yorma ve işlemci yorma olayları nedir peki ? valo oynuyorum yeterince peformansım düşük 30larda sürünüyor daha fazla düşer mi ?
dostum şuan windows 11 kullanıyorum ram kullanımım boşta1.1 1.8 yani 950mb 1 gb arası boşta ram kullanıyor oyun performansına gelirsek performasta kaybın olmaz belki 1 2 fps daha fazla alırsın sistemine bağlı olarak
Post automatically merged:
sistemini yazarrsan daha detaylı yardımcı olurum
kardeşim laptop kullaniyorsun sanırım sistemin güzel ama ekran kartın paylaşımlı normalde 128mb onboard o ekran kartı ile oyun oynayamazsın sistem ile alakası yok bütün sistemlerde fps veremez sana kisaca senin sorunun işletim sistemi ile alakalı değil ekran kartın sorun
bunun için ayrı konu açıcam sabah orada yardımcı olurum sisteminizi yazarsınız sorun teşkil ediyor mu etmiyor mu fps ne olur söylerim kardeşim burada bilgi vermem konu kurallarina göre yasakryzen 5 2500x rx570 var bende olru mu
rica ederim
laptop değil ama evet ekran kartı yok onboard kullanıyorum yine de fark edermi bilgin varsa öğrenmek iyi olabilirkardeşim laptop kullaniyorsun sanırım sistemin güzel ama ekran kartın paylaşımlı normalde 128mb onboard o ekran kartı ile oyun oynayamazsın sistem ile alakası yok bütün sistemlerde fps veremez sana kisaca senin sorunun işletim sistemi ile alakalı değil ekran kartın sorun
kanka ekran kartsız nasıl oyun felan oynamayı düşünüyorsun yoksa müzik için felan mı kullanıyorsun pcyi sadecelaptop değil ama evet ekran kartı yok onboard kullanıyorum yine de fark edermi bilgin varsa öğrenmek iyi olabilir
reis valorant oynuyorum yüceliğe çıktım bu bilgisayarla güncelleme geldikçe gittiği için de plat 3 e düştüm ?kanka ekran kartsız nasıl oyun felan oynamayı düşünüyorsun yoksa müzik için felan mı kullanıyorsun pcyi sadece
kanka helal olsun ne diyimreis valorant oynuyorum yüceliğe çıktım bu bilgisayarla güncelleme geldikçe gittiği için de plat 3 e düştüm ?
sen o onboard ekran kartı ile plat 3 olmuşsan saglam bir ekran kartıyla challenger olursun knkreis valorant oynuyorum yüceliğe çıktım bu bilgisayarla güncelleme geldikçe gittiği için de plat 3 e düştüm ?
yücelik oldum plat 3 e düştüm dün dia 1 yaptım tekrardansen o onboard ekran kartı ile plat 3 olmuşsan saglam bir ekran kartıyla challenger olursun knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?