- Moderatör
-
Visualbasic başlayabilir amaPython nedir lo bırak en nefret ettigim dil sen bence sınavına çalış
Bir faydası olmaz diyonPython nedir lo bırak en nefret ettigim dil sen bence sınavına çalış
Bir fikir önerirmisin?beraber yürütsene
Şimdi bende Fen yok onu nasıl halledebilirim? Fen derken kimya biyoloji tarih fizik falan mi?İkisini beraber yürütebilirsen ne ala, boş zamanlarda geliştirirsin kendini.
Şimdi bende Fen yok onu nasıl halledebilirim? Fen derken kimya biyoloji tarih fizik falan mi?
Güzel olur bence de bilgilendirme için saol boş zamanlarımda ya da hafta sonra 2 şer saat eğitim videoları izleyerek geliştirmeye çalışırım kendimi.Doğrudur, bu arada sayısalın gerektiğini herkes söylüyor. Benim demek istediğim şey şu bu yazılım işlerinde herkes bölümünü okuyup mezun olmuyor, kendini geliştirerek o bölüm mezunlarına şapka çıkarttıran çok kişi var. Sınavlarına çalış ve sınavlarından arta kalan zamanlarda eğitim videolarını izle aynılarını uygula araştırmaya çalış. Çoğu kişi böyle öğreniyor azim ve istek olduktan sonra diğer işin senin mesleğin bu işine hobin olur yeri gelir ekmeğini de kazanırsın her iki yerden.
Güzel olur bence de bilgilendirme için saol boş zamanlarımda ya da hafta sonra 2 şer saat eğitim videoları izleyerek geliştirmeye çalışırım kendimi.
Yardımın için teşekkürlerAynen öyle şimdiden başarılar sınavlarında da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?