Katılıyorum daha iyi olur oyun için2x dual yapmalısın
fps de nekadar fark olucagini sordum aga ne yapicagimi degil2x dual yapmalısın
5-12 fps yt de var videoları bakabilirsinfps de nekadar fark olucagini sordum aga ne yapicagimi degil
konudad yazdim youtubede bazi videolarda 20 30 fps fark varken bazilarinda 3 5 ondan anlamadim.5-12 fps yt de var videoları bakabilirsin
DDR3 anakartlar dual channel de olsa mhz açısından düşük kalıyorlar. Önerim DDR4 anakart alıp dual channel varsa yapman çünkü DDR4 anakartlarda mhz çok yüksek oluyor, buda gözle görülebilen bir fps demek
işte ondan dolayı 5-12 vede mhz ye göre değişir bende tam bilmiyorum bildiklerim bunlarkonudad yazdim youtubede bazi videolarda 20 30 fps fark varken bazilarinda 3 5 ondan anlamadim.
tabikide olur ddr3 1333 mhz destekliyor diyorsun, ddr4 anakartlar minimum 2133. tabiki durumun yoksa ve çok büyük bi sıkıntı yoksa böyle devam edebilirsin.suan ona durumum yok ddr 3 ana kartta fpsde fark olurmu ?
Aslinda demek istedigim ddr3 ana kartimda tek slot ile cift slot arasinda nekadar fps farki olucak?tabikide olur ddr3 1333 mhz destekliyor diyorsun, ddr4 anakartlar minimum 2133. tabiki durumun yoksa ve çok büyük bi sıkıntı yoksa böyle devam edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?