evet coda baslamayi dusunuyorum. sence direk ilk oyundan mı baslamaliyim yoksa onerdigin bi siralama varmi. tesekkur ederim cevap icinskyrim, cod serisi, dark souls, ac serisi bunlar seni baya oyalar.
eğer grafikleri kafaya takmıyorsun ilk oyundan başlamanı öneririm, kendim için konuşuyorum; grafikleri ve oyunun çıkış yılını kafaya takmam sadece oynamaya ve zevk almaya bakarım. illa grafik ve biraz güncel olmasını istiyorsan black ops serisinden başlayabilirsinevet coda baslamayi dusunuyorum. sence direk ilk oyundan mı baslamaliyim yoksa onerdigin bi siralama varmi. tesekkur ederim cevap icin
evet coda baslamayi dusunuyorum. sence direk ilk oyundan mı baslamaliyim yoksa onerdigin bi siralama varmi. tesekkur ederim cevap icin
eğer grafikleri kafaya takmıyorsun ilk oyundan başlamanı öneririm, kendim için konuşuyorum; grafikleri ve oyunun çıkış yılını kafaya takmam sadece oynamaya ve zevk almaya bakarım. illa grafik ve biraz güncel olmasını istiyorsan black ops serisinden başlayabilirsin
cod1in grafiklerine biraz baktımda açıkcası pek içimi açmadı eski oyun olması nedeniyle. modern warfare serisine başlasam hikaye konusunda bi sıkıntı olur mu ?eğer grafikleri kafaya takmıyorsun ilk oyundan başlamanı öneririm, kendim için konuşuyorum; grafikleri ve oyunun çıkış yılını kafaya takmam sadece oynamaya ve zevk almaya bakarım. illa grafik ve biraz güncel olmasını istiyorsan black ops serisinden başlayabilirsin
a evet minecraftı eklemeyi unuttum. Şu sıralar aşırı zevk veriyor.Call of Duty,Skyrim, belki minecraft'a tekrar geri dönebilirsin. Steam'da kriterlerde singleplayer seçip bakabilirsin bu arada
Aynen öyle, bu arada ban atmayan sunucu buldun mu, tadından yenmiyora evet minecraftı eklemeyi unuttum. Şu sıralar aşırı zevk veriyor.
dostlar minecraftı beğenmiyorum pek ya teşekkür ederim öneriniz içinAynen öyle, bu arada ban atmayan sunucu buldun mu, tadından yenmiyor
Peki kanka tercih meselesi, ben ara sıra SkyWars BedWars giriyorum, hile konusunda da hızlı yol yapma , god bridge yapma, kill aura reach falan var öneririm sadecedostlar minecraftı beğenmiyorum pek ya teşekkür ederim öneriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?