kanka aynı sınıftayız ayrılık olsa nolcak ben onu düsünüyomGit kızla bi kahve iç konuşun ne kaybedersin ki
10 kankamKanka ilk defaysa bence git konus dene sevgili olmayi ve kacinci sinifsin?
en iyisi gidip konusman ayrilik kanka kusura bakmada benim arkadaslarim var siniftan sevgili olup suan evliler yani o insana bagli birseykanka aynı sınıftayız ayrılık olsa nolcak ben onu düsünüyom
Post automatically merged:
10 kankam
ustam aynı sınıftayız ayrılsak ne olcakBaktık konuya
git çıkma teklifi et sana arkadaşından haber yollamış daha ne duruyorsun
bilmiyom dostum yane kaybedersin ki söyle gitsin
sosyal bilimlerde karma varmı yaZaten 11 de sınıfın karma olucak sayısal tm ayrılıcak o yüzden sınıflarınız aynı olmaz
git konuş bir yerinden bir şey eksilmez bizde zamanındaustam aynı sınıftayız ayrılsak ne olcak
sosyal bilimler ne olyuo bilmiyom anadolu lisesinde karma oluyobilmiyom dostum ya
sosyal bilimlerde karma varmı ya
bilmemki sosyal bilimlerdeyim bensosyal bilimler ne olyuo bilmiyom anadolu lisesinde karma oluyo
Kardesim onemli soru su kendine sor bence sen o kizdan hoslaniyormusun? hoslaniyorsan yani oldu bitti bence beklemen hata.bilmiyom dostum ya
sosyal bilimlerde karma varmı ya
aynı sınıfdayım ustam simdi ayrılsakKardesim onemli soru su kendine sor bence sen o kizdan hoslaniyormusun? hoslaniyorsan yani oldu bitti bence beklemen hata.
hangi arkadaş iyiliğini ister zatenSınıf arkadaşlarından şüphe duydum yani sen ne olursa olsun kendi mutluluğuna odaklan bir kaç sene sonra sonsuza dek o sınıf arkadaşların olmayacak çünkü.
Bu konuda çok pişmanlıklar yaşamış biri olarak "hiçbiri".hangi arkadaş iyiliğini ister zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?