Merhabalar,
Öncelikle şunu bilmelisin, bu tür durumları tek sen yaşamadın! Dışarıda onlarca yüzlerce insan var bu tür olayları yaşayan ve tek çözüm kafaya sıkmak değildir. Zamanında bende bu taraftan bakıyordum yani senin gözünden bakıyordum bu işe ama öyle olmuyor işte bir şekilde kendine iyi gelecek şeyler yapman lazım...
- Dışarıda sevdiğin arkadaşın, kız veya erkek takılabileceğin düzgün insan ara. Yoksa Bul
- Kendine hobi edinebilirsin, oyun,müzik,sanat,resim vs... gibi onlarla ilgilen iyi gelecektir.
- Hayatta kendini motive edecek her türlü şeyi yap, Spor gibi mesela sağlığına dikkat edebilirsin.
Bu saydığım 3 şey gibi bir çok şey yazabilirim, ancak söylediğim gibi buna benzer şeyler olur. Hayatın kolay olmayabilir benimki de berbat bir hayat keşke yaşamasaydım keşke bu dünyaya gelmeseydim diyorum bende bazı zamanlar...
Kafaya sıkmak çözüm değildir, çözüm üreterek bir şeyler sağlayabilirsin. Senin yaşlarındayken psikolojim çok bozuktu, her gün ağlıyordum bir abim vardı her gün beni dövüyordu bunu kimse bilmez ve ilk defa sana anlatıyorum. Abimle aram hiç iyi olmadı şuan da değil zaten yıllar geçti artık biz de yaşlandık... Hayatta ayağa kalkman gerekir bazı zamanlar bir yerde düşünüp o şekilde hareket etmelisin.
Hayata sadece olumsuz olarak bakarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın. Hayatında
(O)lumlu olarak hiçbir yön bulamıyorsan aynı benim gibi
Yapacağın tek şey yukarıda saydığım şeyleri yapmandan geçiyor.
Bu söylediklerim dışında tabi ki söylenecek çok fazla şey var bundan dolayı beni tanımıyorsun diyebilirsin, benim önceki hayatımı bilmiyorsun diyebilirsin. İllaki çok ama çok kötü şeyler yaşamış olabilirsin. Bende yaşadım seninki gibi olaylar benim de berbat olan hayatımı merak ediyorsan aşağıda 2 adet konu var inceleyebilirsin.
Gerçek bir dost ?
Hayat Hikayem - Tanışalım
Bu konuya da bakabilirsin:
Zaman ?