Sinir hastasıyım ve psikolojik durumum kötü, fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Küçüklüğümden beri şiddet gördüm, sevdiğim insanları kaybetme korkusuyla, depresyonla psikolojik sorunlar yaşıyorum.
Benim annem multiple myeloma hastası, abim bize bakmak için namlu ucunda ve benim geleceğim belli değil.
Yaşadığım onca şeylerin hiç biri aklımdan çıkmıyor unutmak istiyorum her seferinde başarısız oluyor.
Yaşadığım kötü anıları hatırladıkça kalbimde tarifini bilmediğim bir acı oluşuyor ve ağlamaya başlıyorum kimi zaman snir krizi geçiriyorum.
Hani derler ya yeniden başlayabilirsin. Kafama sıkıp gidesim var ama geride abimle, annem kalacak ne yapacağımı bilmiyorum.
Sizden tek ricam fikirleriniz sizleri kendi derdimle üzmek istemediğim için fazla detaya girmedim.

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
14 yaşındayım ve ruhen çöktüm
Kardeşim seni anlıyorum yapmaman gereken tek şey her zaman her şeye olumlu bak anlıyorum kötü bir dönemdesin tamam ağla ama gülmekten olsun ağlamanın sebebi dediğim gibi herşeye olumlu bak ve gelecekte aileni kurtaracağın bir meslek sahibi olmayı planla, kendine iyi bak dostum

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar,

Öncelikle şunu bilmelisin, bu tür durumları tek sen yaşamadın! Dışarıda onlarca yüzlerce insan var bu tür olayları yaşayan ve tek çözüm kafaya sıkmak değildir. Zamanında bende bu taraftan bakıyordum yani senin gözünden bakıyordum bu işe ama öyle olmuyor işte bir şekilde kendine iyi gelecek şeyler yapman lazım...

• Dışarıda sevdiğin arkadaşın, kız veya erkek takılabileceğin düzgün insan ara. Yoksa Bul
  • Kendine hobi edinebilirsin, oyun,müzik,sanat,resim vs... gibi onlarla ilgilen iyi gelecektir.
  • Hayatta kendini motive edecek her türlü şeyi yap, Spor gibi mesela sağlığına dikkat edebilirsin.
Bu saydığım 3 şey gibi bir çok şey yazabilirim, ancak söylediğim gibi buna benzer şeyler olur. Hayatın kolay olmayabilir benimki de berbat bir hayat keşke yaşamasaydım keşke bu dünyaya gelmeseydim diyorum bende bazı zamanlar...

Kafaya sıkmak çözüm değildir, çözüm üreterek bir şeyler sağlayabilirsin. Senin yaşlarındayken psikolojim çok bozuktu, her gün ağlıyordum bir abim vardı her gün beni dövüyordu bunu kimse bilmez ve ilk defa sana anlatıyorum. Abimle aram hiç iyi olmadı şuan da değil zaten yıllar geçti artık biz de yaşlandık... Hayatta ayağa kalkman gerekir bazı zamanlar bir yerde düşünüp o şekilde hareket etmelisin.

Hayata sadece olumsuz olarak bakarsan hiçbir zaman mutlu olamazsın. Hayatında (O)lumlu olarak hiçbir yön bulamıyorsan aynı benim gibi Yapacağın tek şey yukarıda saydığım şeyleri yapmandan geçiyor.

Bu söylediklerim dışında tabi ki söylenecek çok fazla şey var bundan dolayı beni tanımıyorsun diyebilirsin, benim önceki hayatımı bilmiyorsun diyebilirsin. İllaki çok ama çok kötü şeyler yaşamış olabilirsin. Bende yaşadım seninki gibi olaylar benim de berbat olan hayatımı merak ediyorsan aşağıda 2 adet konu var inceleyebilirsin.

Gerçek bir dost ?
Hayat Hikayem - Tanışalım

Bu konuya da bakabilirsin: Zaman ?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
önce guzel kardeşim turkçe kuranı kerım okumaya başlıyorsun bu senın ıcın cok buyuk bır degişim olucak cunku allah ıle baş başa kalıyorsun okurken ve namaza başlıyorsun acilen bu ıkısını yapıp yolunu degiştirip allahtan ıstedıgın zaman diledigin herşey zamanla olucak goruceksin

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum ben doktor değilim ve burdaki hiç kimse doktor değil maddi durumun var ise bir psikatriye(profesöre) git yalnız gitme ama yanında sevdiklerin olsun--- veya iyi bir hastanedeki bir psikatriye git biraz iyi hissedince profesöre git ( taktik veriyorum).
maddi durumun yok ise doktor ların olduğu sözlükler vb. şeyler var bunlara takıl sonra iyi bir hastanedeki psikatriye git.

14 yaşında sın kafana sıkmak istiyorsun biraz büyüyünce intihar düşüncesi gidecek ve geleceğini düşüneceksin ama yaşamış olduğun onca şeyden sonra... geleceğini boşver bu ilk adım

edit: kanka dışarı çık spor yap çilek ve muz ye yol bol - sıkıldığın zaman mandalina ye - keyfin yerinde olduğu zaman portakal - normal olduğun zaman çilek ve muz- ama yürüyüş yap bol bol --- araştırmacı birisin anladığım kadarıyla ilk araştıracağın şey beyindeki hormonlar hakkında blog yazılarını oku

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Weed için biraz erken ama sosyalleşmen gerekiyor 18'den sonra weed kullanabilirsin sorunlarından kaçmak ve rahatlamak için

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum bir arkadaşımın annesi her şeyi içine atıp içinde biriktirdiği için çok hastalık ve psikolojik sorun çıktı ve 1 ay ruh ve sinir'de yattı en sonun'da şok tedavisi yaptılar kadın tedavi'den sonra yaşadığı tüm kötü anılarını şok tedavisiyle aklından sildiler ve iyi geldi ekstra olarak verdikleri ilaçlar'da aşırı sinir yaptı yan etki olarak şok tedavisini önere bilirim ruh ve sinir'de yatman bence bir süre iyi olacaktır sakın deliler hastanesi yatmam gibi düşüncelere kapılma deliler hastanesi gözüyle de bakma sana iyi gelecekse kaldığın yerin önemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...