Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla hemen kendimi sokağa atarım bir iki saatte eve gelmem çünkü sorumluluklarımız var hepimizin herşeyden önce kimimiz evli kimimiz bekar kimimiz yetim kimimiz garip bu şekilde devam eder sabır dileriz ALLAH'dan ama sinirle öfkeyle sakın hareket etmeyelim geri dönüşü olmayan yola sokmayalım kendimizi örneğin ben evliyim ve 2 çocuk babasıyım rabbim sizlerede nasip eder inşallah o zaman bu sorunun cevabını düşünmessiniz bile cevap bellidir.
Öncelikle herkesin öfke eşiği farklıdır. Bu durum, genetik veya fizyolojik olabilir. Hâl böyle olunca ortak bir çözüm önermek kendi adıma biraz zor. Ama şunu tavsiye edebilirim, öfke sırasında bunun farkındaysanız derin nefesler alıp konuşmanın hangi yönünün sizi öfkelendirdiğini düşünün ve herhangi bir şey söylemeden önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çevrenize bakın, içinizden 10'a kadar sayın, hâlâ geçmiyorsa yürüyüş yapın,müzik dinleyin. Eğer sürekli aynı kişiler sizi sinirlendiriyorsa çevrenizi değiştirmeye çalışın. Benim tavsiyelerim bunlar.