Sinirlenince nasıl sakinleşirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Son ses müzik dinle veya şey yap koltuğa uzan "Ohhhh" yap bitti kanka :littlebear:

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Derin Derin nefes alıyorum hocam işe yarıyor bide gidip yumuşak bir şeyler yumrukla (kardeş değil :D) tercihen yastık olabilir.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
valla hemen kendimi sokağa atarım bir iki saatte eve gelmem çünkü sorumluluklarımız var hepimizin herşeyden önce kimimiz evli kimimiz bekar kimimiz yetim kimimiz garip bu şekilde devam eder sabır dileriz ALLAH'dan ama sinirle öfkeyle sakın hareket etmeyelim geri dönüşü olmayan yola sokmayalım kendimizi örneğin ben evliyim ve 2 çocuk babasıyım rabbim sizlerede nasip eder inşallah o zaman bu sorunun cevabını düşünmessiniz bile cevap bellidir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
müzik yada bi yastığı yumrukla ben öle yapıyorum işe yarıyo küfür de edebilirsin

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle herkesin öfke eşiği farklıdır. Bu durum, genetik veya fizyolojik olabilir. Hâl böyle olunca ortak bir çözüm önermek kendi adıma biraz zor. Ama şunu tavsiye edebilirim, öfke sırasında bunun farkındaysanız derin nefesler alıp konuşmanın hangi yönünün sizi öfkelendirdiğini düşünün ve herhangi bir şey söylemeden önce kendinize biraz zaman tanıyın. Çevrenize bakın, içinizden 10'a kadar sayın, hâlâ geçmiyorsa yürüyüş yapın,müzik dinleyin. Eğer sürekli aynı kişiler sizi sinirlendiriyorsa çevrenizi değiştirmeye çalışın. Benim tavsiyelerim bunlar.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
evde yastık varsa onu tekme tokat gir çok rahatlıyacaksın D:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
kime ve neye sinirlendiğine bağlı eğer birine sinirlendiysem onla çok fazla konuşmamaya çalışırım

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gokyuzune bak derın nefes al 10 a kadar say kendının cok degerlı bır varlık oldugunu unutma

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
biyerlere vurup sonra sigara yakarak

sensei
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ciddi ciddi oturup sinirimin geçmesini bekliyorum

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
yüzünü yıka karşındak insan ailendense onu kırma dostum hiç bir şeye aile kadar değerli değildir

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
küfür ediceksin hayatı takmayacaksın takarsan bunalırsın biraz salaman lazım kafanı

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
eger sınrını bı seylere vurarak cozmen gerekıyorsa evınde bı box torbası bulundur . bende kalvye maus kırmaktan usanmıstım torba cozum oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...