Ultra Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar, bu konumda sizlere nasıl 1 Ocak 2021 tarihine kadar olan bir etkinlik buldum. Etkinlik sitenin kendi para birimi olan OM Lira adında bir kripto bara birimi üretmişler yerli olarak. Peki hiç sorun yok mu? Güvenilir bir yer mi? Evet, para birimleri ERC-20 protokolüne uygun olarak üretilmiş bu yüzden güvenli bir şekilde transfer yapabilirsiniz diyecektim ki transfer mi? Evet transfer, sistem geliştikten sonra yöneticiler om cüzdan geliştirmişler ve transfer ücretsiz yapmışlar. Bu yüzden 25₺ kazanıp 5₺ sini kripto para transfer sitelerinde kaybetmeyeceksiniz. Peki OM cüzdanın yani telefonunuzun şarjı bitti ne yapacaksınız? Tabi kide anlaşmalı yerlerde geçerli olan OM Kart ile alışveriş yapabileceksiniz ama şuanlık çok fazla yerde yok. O yüzden 25₺ yi alıp bir yerlerde veya paket servise bir mc burger ödersiniz
Nasıl olsa çok basit <3
66b34a76
İsterseniz referans kısmına benim kodumu da girerseniz daha fazla kazanmış oluruz fakat kendi arkadaşlarınıza da yazabilirsiniz
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
66b34a76
İsterseniz referans kısmına benim kodumu da girerseniz daha fazla kazanmış oluruz fakat kendi arkadaşlarınıza da yazabilirsiniz