The story about good
Ultra Üye
İndirim geldi şimdilik beleş.Oma oyunun %80'i hile şuan beleş yaparak çok büyük bir hata yaptılar.Beleş olmadı ki aga. Ücretsize girenler sadece botlarla oynayabiliyor
Doğru söze ne denir oyun zaten hile doluydu şimdi ücretsiz oldu gg ... ggİndirim geldi şimdilik beleş.Oma oyunun %80'i hile şuan beleş yaparak çok büyük bir hata yaptılar.
Evet şuanda bir CS:GO nun yıkılışını izliyorsunuz...Doğru söze ne denir oyun zaten hile doluydu şimdi ücretsiz oldu gg ... gg
Bende de oyuna giriyorum map yuklenıyor tam giricem kapanıyor çözümü bulursan bana da söyler misin dostum teşekkür ederim.Doğru söze ne denir oyun zaten hile doluydu şimdi ücretsiz oldu gg ... gg
Hacı pek bilgili birisi değilim ama o durum bende şu şekilde oluyor senin bağlandığın sv'de dust açıktır map yükleniyordur o sıra adamlar dust2'ye geçerse atar veya ücretsiz sürümse o sebeptende sunucuya kabul etmeye bilirBende de oyuna giriyorum map yuklenıyor tam giricem kapanıyor çözümü bulursan bana da söyler misin dostum teşekkür ederim.
Ücretsiz değil 25 tl ye almıştım önceden de botlarla filan giriyorum yine olmuyor
Vac yemedimtamam çözdüm kardeşim vac ban yemişsin h.o benim 3 hesabımda yemişti şimdi 4.yü satın aldım o hesapla tek yapabileceğin topluluk sunucularına tıkla orada alttan koruma seçeneği var korumasızlar seç oradaki serverlara girebilirsin ancak
Hacı bak eminmisin dediğimi bi dene korumasız bir sunucuya giriyormu bi bak şimdi ona göre tekrar alıntı yapVac yemedim
Denedim hiç bir şeye giremiyorum profilimde vac filan da yazmıyor pc resledim steam resledim modem hepsini yaptım olmadıHacı bak eminmisin dediğimi bi dene korumasız bir sunucuya giriyormu bi bak şimdi ona göre tekrar alıntı yap
Ekle bakayım yardımcı olabilecekmiyim dc : Eks#9482Denedim hiç bir şeye giremiyorum profilimde vac filan da yazmıyor pc resledim steam resledim modem hepsini yaptım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?