Çözüldü Sion exploidi tam olarak nasil çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ne yaparsam yapayim işe yaramiyor. Cok nadir bir sekilde oluyor. Nasil yapiliyor tam olarak
Yorumlarda boş cevap verenleri ( sion belli ediyor açma vs diyenleri) reportluyacagim ben burada bir sey sorarken bana farkli seyler anlatmayin

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ne yaparsam yapayim işe yaramiyor. Cok nadir bir sekilde oluyor. Nasil yapiliyor tam olarak
Yorumlarda boş cevap verenleri ( sion belli ediyor açma vs diyenleri) reportluyacagim ben burada bir sey sorarken bana farkli seyler anlatmayin
Fix yediğini söylediler önceki konuda dostum.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
brom ayarlar kısmında var configle dene configte de oluyor challanger olanda.

Son düzenleme:
Çözüm
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Çalışıyor ama çalışması için gereksinimler var.

1- Öncelikle ilk çarp seviyesi yükselmiş olması gerekiyor Mavi çarp yada Kırmızı çarp olarak.
2- Tek atacağınız orman örnek 1.seviye ejder ilk itemin 2 alt kademesini satın aldıktan sonra 1 kere e ile yerin altından geçerken g tuşuna basılı tutup ejderin altına girerseniz tek atıyor.
Kanka adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin sion diyor rek'sai değil

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Çalışıyor ama çalışması için gereksinimler var.

1- Öncelikle ilk çarp seviyesi yükselmiş olması gerekiyor Mavi çarp yada Kırmızı çarp olarak.
2- Tek atacağınız orman örnek 1.seviye ejder ilk itemin 2 alt kademesini satın aldıktan sonra 1 kere e ile yerin altından geçerken g tuşuna basılı tutup ejderin altına girerseniz tek atıyor.
dostum ben sion diyorum. reksai değil

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...