arkadaşlar salı günü tr^^yol dan xaiomi mi 10 lite siparişi verdim şuan kargoda fakat şöyle bir durum var kargo şirketinden direk gidip alabiliyormuyum ben veya bir arkadaşım alabilirmi kargomu çalıştığım için evde kimse yok iş yerine sipariş etmek yerine salak gibi eve sipariş ettim kargoyu bayideyken almam lazım
Elbette alabilirsin. Sen evde yoksan kargo önce evine getirilir evinde olmadığını farkettiklerinde tekrar şubeye geri götürülür. Gidip oradan sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.
Kargo dağıtıma çıktıysa zaten evde kimse olmadığı için şubeye geri gönderilip oradan bekleyecektir (yanlış bilmiyorsam bu süre genelde 3 gün oluyor) eğer kargo dağıtıma çıkmadıysa şubeyi arayıp dağıtıma çıkmasını istemediğini kendinin ya da arkadaşının gelip alacağını söylersen şubeden de alabilirsin
kargonu hangi şubeye teslim etdiklerini kargo takibinden baka bilirsen hangi stededen aldıysan sıparişlerinden kargo takşibine bas ve nerde oldugunu ögen gerkirse iletişime gec ve nerdeyse kimligini alıp gide bilirsin ve ala bilirsin ama bbaşka bi arkadaşın ala bilirmi bilmiyorum eger öyle bişi varsada kesinlikle kimlik isterler.
Alman için öncelikle ürünün kamyonda falan olmaması lazım yani mekana gelmişse transfere geçmek için bekliyorsa en başta bi ara, gelip alabilir miyim de sonra zaten o ürünü kenarı koyuyorlar ki kamyona koymasınlar. Böylece gelip alabiliyorsun
Aras KArgoda çalışıyorum suan aras kargo temsilcilerimizi arayarak adresi değişebilir veya kurye dagıtıma çıkmadan subede kalmasını soyleyebilirsiniz iyi forumlar.
Ürünün öncelikle teslimat şubesine ulaşması lazım.Ulaştıktan sonra dağıtıma çıkmadan gitmen gerekiyor.Zaten dağıtıma çıktığı gün büyük ihtimalle gelecektir sana.Ama MARAŞ kargoya hiç güvenmiyorum.kaç kere ürünlerim kırık geldi .Hatta birkeresinde ürünüm 3 hafta kadar dağıtıma çıkmadı.Ben almaya gittiğimde ise yoğunuz yardımcı olamayız falan dediler.Bende dilekçe verip şikayet ettim Ertesi gün kibar bir şekilde ulaştı elime