Uzman Üye
Daha kargoya verilmediyse hâlâ bir şansın olabilir dostum bence şansını dene için rahat ederDaha kargoya verilmedi ama pazar günü olduğu için telefonlarına ulaşamıyorum. Kargo firmasına sistemim verilmedi yani daha sadece ups olarak faturalandırılmış ben onu yurtiçi kargo seçmiştim yarın ulaşabilirsem düzeltirler mi? yoksa iptal edeceğim. Çünkü ups ile ilgili bir sürü yakınımın şikayetleri var. Kırık monitör, televizyon vb. ve üstelik hiç bir şekilde sorumluluk almıyorlarmış böyle bir sorunla uğraşacağıma siparişimi iptal ederim daha iyi
deneyeceğim olmasa iptal edeceğimDaha kargoya verilmediyse hâlâ bir şansın olabilir dostum bence şansını dene için rahat eder
ups best mi? telefonlarına ulaşmayı dene istersen bakalım ulaşabiliyormusunreis ups isteyen yapamaz ama neden böyle bir şey istiyorsun bilmiyorum yurtiçi kargo sıkıntı çıkarsa uğraşırsın
ama ups best sen bilirsin yine
hayır ayın 6 sında kargoya verilecekmiş daha kargo firmasına bile geçmemiş montaj hizmetinde şuan yurtiçi kargo ile değiştirebilirmiyim kargocumu? Ve teşekkür ederim yanıt için <3 Yani ben çok anlamam o tarz şeylerden falan. LuaCoaster#6444 bir kaç soru sorabilirmiyim discordan istek atarsan sorun olmaz ise?Hocam öncelike endişelenmen gereken hiçbirşey yok yeni aldığın bilgisayarın hayırlı olsun umarım sağlam ve uzun ömürlü olur. Ülkemizde malesef hiçbir kargo şirkeyi yeteri kadar önem göstermiyorlar paketlerimize karşı. Zamanında bende bilgisayarımı sipariş ettiğimde üstünde 35 tane "kırılma ihtimalina karşı dikkatli olun" Stickeri vardı kırmızı renkli lakin kasa yamuk geldi ana kart çatlamıştıTabiki hiçbir şekilde paniklemedim önce bilgisayarı sipariş ettiğim kurumu ardından kargo şirketini aradım 3 tane fotoğraf 1 tane video aldım ve kasayı geri gönderttim. 1 hafta içinde geldi ve ekstra 2 yıl garanti süresi kapsamına dahil edildi. Uzun lafın kısası eğer kargo şirketi değiştiyse bunun sebebi genelde paketiniz gönderim süresi içinde gelemeyeceğinden verilen kargo şirketi değiştiriliyorki alıcı sıkıntı çekmesin diye lakin kargo yola çıkmadan önce teknik desteğe başvurursanız ve paketinizin geç gelmemesi açısından sıkıntı yok düzgün bir kargo şirketinin göndermesini istiyorum şeklinde belirtirseniz bu şekilde gelecektir. Lakin artık çoktan yola çıktıysa bunu durdurmanızın pekte mümkünatı yok.
Hala kargoya verilmemişse çevirirlerArkadaşlar hazır sistem siparişi verdim. Kargocuyu yurtiçi kargo seçmeme rağmen ups yapmış faturayada öyle geçmiş yardımcı olabilmeniz için site adını vericem umarım sorun değildir incehesapla müşteri hizmetleri ile görüşsem kargocumu yurtiçi kargoya çevirir mi ayrı olarak parasını yine vereceğim kargonun? Çünkü ups kargo çok kötüymüş arkadadşımın kasasının camları kırık falan gelmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?