sırf yorum olsun diye yorum atanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
selam beyler şu lazysharp duyuruldugundan beri bazı konularda ciden gereksiz yorumlar görüyorum sırf yorum kasmak için yazılan yorumlar. Geçen yenileme sonrası klavye farem çalışmıyor diye konu açmıştım adam yeni klavye fare al demişti ondan tilt olmuştum :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Alttan rapor tuşuna bas raporla zaten öyle yorumlar siliniyor genelde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kendisine göre çok mantıklı bir cevap vermiş anlaşılan hiç çözüm yoluyla vakit kaybetmemiş bozuldu mu at yenisini al :D

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Biri oyun nasıl kodlanır diye konu açmış altına bakıyorum 'Hiç bir fikrim yoqqq' demiş biri nasıl görmüyorlar bunları :d

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Biri oyun nasıl kodlanır diye konu açmış altına bakıyorum 'Hiç bir fikrim yoqqq' demiş biri nasıl görmüyorlar bunları :d
O şekil de spam yada flood olan yorumları raporlarsan moderatörler gerekeni yapacaktır moderatörlerde insan dostum her konuya robot gibi yetişemezler
Sen yorumu raporla geç

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Çok tilt olduğum insanlar. Tamam bende yorum kasıyorum ama ben bildiğin konuyla ilgili bilgi vererek yazıyorum onlar her yorumun altında. Üsttekini alıp 2 kelime ekliyor yorum diye atıyor. Üstüne üstlğk neden yorumum silindi diye konu açıyorlar :D

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Kesinlikle katılıyorum bu sc meselesinden dolayı insanlar gerçek fikirlerini söylerken bile arada kaynıyor

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Herkes ekmeğinin peşinde. Adamın yorum yapacak bilgisi yok ama hilelerden de faydalanmak istiyor, hayat insanı nelere sürüklüyor. Ahh ahh :)

• Haha
Tepkiler: dmx
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Hileleri kullanmak için boş yorum atan tipler ayrıca onaylı üye olmak için 50 yere boş yorum atıyor adam kimseye yararı da yok bari bir üst seviyeye çekilse hileler daha iyi olur diyorum belki yıldırılır :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
O durumlara karşı önlem alındı yorum sınırı getirildi ayrıca alakasız yorum felan görürseniz de bildiriniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sadece oda değil kanka wolftü için bi ara çileden çıktı yorumlar.bios pilinde sorun olabilir mi acaba dedim , şarja tak gibi birşey gördüm , tabi sonradan kayboldu :D

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bizde elimizden geldiğince bakmaya çalışıyoruz. Fakat hepsine yetişemiyoruz. Rapor kısmından bizlere bildirerek hem bizlere yardımcı olursunuz hem de forumda spam sayısı düşer. İyi forumlar.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
raporlayınca siliniyor mesajlar modlar iş sağlam çalışıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bazıları cidden boş yapmak için yazıyor ya

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar
Bu durumun farkındayız. Bunları azaltmak için sürekli çalışıyoruz bu konuyu da bir çok kez tartıştık. Bundan sonra bu tarz konular yerine spamı önlemek adına şunu yapabilirsiniz vb konuları bana daha mantıklı geliyor. Bu arada beni yanlış anlamayın, sadece bu konuyu bir çok kez tartıştığımız için olan bir problemi sürekli tartışmaktan ziyade çözüm yolları üretmeye çalışmak bana daha mantıklı geliyor. Sitemizin şu ana kadar spamı önlemek adına yaptığı şeyleri basitçe sıralayım:
- TR/EN olmak üzere kategoriler ikiye ayrıldı
- Hile hata çözümleriyle hem discord hem site üzerinden olsun çok uğraşan bir arkadaşımız var: @thomasjb
- Yorum kısıtlaması ve konu açma sınırı getirildi. 2 saatte 5 yorum atabiliyorsunuz
- Spamlarla ilgilenmesi için üç editör arkadaşımız kategori moderatörlüğe terfi ettiler: @BOT @In my heart Nørâ @Harkaw
- Her yetkili arkadaşımız en kötü günde 5,6 saat arasında aktif.
- Şu anlık EN kategoriye aktif olarak ben bakmaktayım. İleride EN kategori için yetkili alınır mı alınmaz mı onu bilemiyorum. Onun için o konu hakkında net bir şey söyleyemiyorum.
Şu anlık benim aklıma gelenler bunlar. Boş durmuyoruz elimizden geldiğince, hatta daha fazlası için her zaman çabalıyoruz, çabalamaktayız. Siz üyelerimizden de yardım bekliyoruz. Raporladığınız bir kişinin gözden kaçma riski 0%. Sadece aktif olarak rapor sistemini kullanmanızı bekliyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

Lord
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
yorum yapmak için yapıyolar ama bilmiyolar ve faydalanmak istiyolar herkes kendince haklı

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Bu tarz durumlarda rapor sistemini kullanmalısınız. Gelen raporun gözden kaçma gibi bir şansı yok. Ekip sürekli aktif ve spamı engelleme amacıyla sürekli çalışıyoruz. Bunun yanı sıra yorum sınırı da getirildi. 1 günde 50 yorum kasılmıyor bildiğiniz üzere. Bundan 1 ay öncesine kadar gün içinde 50 mesaja ulaşılabiliyordu. Spam mesajı da etkiledi bu sistem. Atamıyorlar artık. Yine de görürseniz spam mesajları raporlamanız yeterli olacaktır. Gerek ben gerek diğer yetkili arkadaşlarım çok büyük bir uğraş veriyor bunun için. Konu konu gezip spamı en aza düşürtmeye çalışıyoruz. İyi forumlar dilerim.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Rapor Edip Yorumu Sildirebilirsin Ve Kural Dışı İse Yazdığı Uyarı Yer Bu Savaşı Kazanırsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
konuyla alakasız olan yorumlar raporlanabiliyor o kadar takmaya gerek yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...