sırf yorum olsun diye yorum atanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
gerçekten boş yorum atanları görmeleri gerek adminlerin diye düşünüyorum.. bir ihtiyaç anında sayfa sayfa geçmek zorunda kalıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Rapor atmaktan ellerim kırıldı tez zamanda akıllarının başlarına gelmesi dileğiyle diyeceğimde pek sanmıyorum durumun düzeleceğini. Adam kulaklık öneri istiyor fiyat aralığı söylüyor 2k 3k lık kulaklıkları önerip geçiyorlar... Profillerde hep aynı tekdüzelikte 50 yorum altı hesap oluşturma tarihleri 1-2 hafta aralığında üzücü .d

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Merhabalar
Bu durumun farkındayız. Bunları azaltmak için sürekli çalışıyoruz bu konuyu da bir çok kez tartıştık. Bundan sonra bu tarz konular yerine spamı önlemek adına şunu yapabilirsiniz vb konuları bana daha mantıklı geliyor. Bu arada beni yanlış anlamayın, sadece bu konuyu bir çok kez tartıştığımız için olan bir problemi sürekli tartışmaktan ziyade çözüm yolları üretmeye çalışmak bana daha mantıklı geliyor. Sitemizin şu ana kadar spamı önlemek adına yaptığı şeyleri basitçe sıralayım:
- TR/EN olmak üzere kategoriler ikiye ayrıldı
- Hile hata çözümleriyle hem discord hem site üzerinden olsun çok uğraşan bir arkadaşımız var: @thomasjb
- Yorum kısıtlaması ve konu açma sınırı getirildi. 2 saatte 5 yorum atabiliyorsunuz
- Spamlarla ilgilenmesi için üç editör arkadaşımız kategori moderatörlüğe terfi ettiler: @BOT @In my heart Nørâ @Harkaw
- Her yetkili arkadaşımız en kötü günde 5,6 saat arasında aktif.
- Şu anlık EN kategoriye aktif olarak ben bakmaktayım. İleride EN kategori için yetkili alınır mı alınmaz mı onu bilemiyorum. Onun için o konu hakkında net bir şey söyleyemiyorum.
Şu anlık benim aklıma gelenler bunlar. Boş durmuyoruz elimizden geldiğince, hatta daha fazlası için her zaman çabalıyoruz, çabalamaktayız. Siz üyelerimizden de yardım bekliyoruz. Raporladığınız bir kişinin gözden kaçma riski 0%. Sadece aktif olarak rapor sistemini kullanmanızı bekliyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. İyi forumlar.
Ben aktif olarak rapor sistemini kullanıyorum ve herkes gibi foruma yardımcı olmaya çalısıyorum birşey merak ettim bu doğru raporladığımız mesajların istatistiği biryerde tutuluyor mu forumu temiz tutmaktan ziyade üyeler tekil olarak bir olumlu geri dönüş sağlıyor mu mod vs. başvurusunda ileriki zamanlarda ? ben forumu 1 hafta önce aktif kullanmaya başladım ama çok uzun süredir üyeyim EN bölümünde mod olmak isterim açıkçası işim homeoffice 14-15 saat onlineyim

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ben aktif olarak rapor sistemini kullanıyorum ve herkes gibi foruma yardımcı olmaya çalısıyorum birşey merak ettim bu doğru raporladığımız mesajların istatistiği biryerde tutuluyor mu forumu temiz tutmaktan ziyade üyeler tekil olarak bir olumlu geri dönüş sağlıyor mu mod vs. başvurusunda ileriki zamanlarda ? ben forumu 1 hafta önce aktif kullanmaya başladım ama çok uzun süredir üyeyim EN bölümünde mod olmak isterim açıkçası işim homeoffice 14-15 saat onlineyim
Rapor istatistikleriniz bir yerde tutulmuyor. Üzgünüm, modluk için de olumlu dönüş sağlıyor mu onu bilmiyorum zaten direkt mod olamıyorsunuz editörlükten başlamanız gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hileyi siteye koyup neden yorum sınırı getirirler ki bence çok saçma fikri olan var mı ?

cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
yeni klavye fare al mı ahahahahaha buna cidden güldüm adama bak hiç aklına gelmedi senin zaten

Ozan
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Birbirimize yardimci olsak sorun kalmaz biraz anlayiş lazım Kolay gelsin herkese

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Forumumuzda raporlara bakan aktif bir yetkilimiz mevcut. Raporlar iseniz o kişinin gözden kaçma ihtimali yok hemen işlemi yapılıyor. Rapor sistemini kullanmayı unutmayın dostlarım iyi forumlar :) #Locked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...