kanıtlanmış bilimsel veriler var dostum gerçekten işe yarıyor tavsiye ederimBu tür şeylerin psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bende deneyeceğim en azından dişlerim beyazlyor mu onu görmek için
yok kanka ağzıma alıyorum sirkeyi çalkalıyorum dişlerimdeki ağrı geçti ağız kokum geçtiDeğişme oldu mu beyazlama vs . fırça ile mi sürüyosun
dostum sirke ve karbonatla kullandığında çok etsini görürsünBu tür şeylerin psikolojik olduğunu düşünüyorum ama bende deneyeceğim en azından dişlerim beyazlyor mu onu görmek için
yok dostum link ataiblsem atardım diş doktorları tavsiye ediyor büyük hastanelerin internet sitelerinde bu konuyla alakalı makale var özellikle herkese her sabah uyanınca sirke ile gargara öneriyorlar diş minesine zarar veren şey karbonat,çamaşır suyu vsdostum sirkenin belli bir süre sonra diş minesine zarar vereceğini düşünüyorum doktora bir başvurmalısın diye düşünüyorum bence %100 psikolejik
dostum karbonat gerçekten dişleri bembeyaz yapıyor ama dişleri aşındırıyor diyorlar sürekli yapılmamalı bencedostum sirke ve karbonatla kullandığında çok etsini görürsün
sonra dişilerini normal diş macunu fırçala tertemiz oluyor
aynen dostum gün aşırı kullanmak gerekli ben genellikle diş beyazlatıcı toz kullanıyorum plak ve diş sararmalarına çok iyi geliyor fakat karbonat gibi gün aşırı yada 3 günde bir kullanmak gerekli karbonatla dişlerini temizliyorsan asitli ve çok sıcak yiyecek içecek içmemen gerekli dostumdostum karbonat gerçekten dişleri bembeyaz yapıyor ama dişleri aşındırıyor diyorlar sürekli yapılmamalı bence
evet beyazlatıyor ama zararı da varKarbonat dişleri beyazlatıyor mu gerçekten konuya tam hakim olan biri yazabilir mi zararları yararları vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?